- הוסף לסימניות
מניסיון לדעתי לא כדי לוותר על כלום עדיף שהקבלן נותן דירה מושלמת תרצה לשנות אין שום בעיה אח"כ השינויים יוצאים אח"כ בד"כ הרבה הרבה הרבה יותר זול.תודה, אז מלכתחילה מציעה לקחת זיכוי?
מניסיון לדעתי לא כדי לוותר על כלום עדיף שהקבלן נותן דירה מושלמת תרצה לשנות אין שום בעיה אח"כ השינויים יוצאים אח"כ בד"כ הרבה הרבה הרבה יותר זול.תודה, אז מלכתחילה מציעה לקחת זיכוי?
אין לי ספר מולי וגם למדתי את זה מזמן...תענוג לדבר עם אחד שיודע.
מצד זהירות אתה צודק.אבל עד כה דיברנו על כיור אחד וזהו.מה א'כ יהיה הבעיה בכיור מחולק? לא יהיה שאריות של המין ההפכי ואפילו ביחד אמור להיות מותר.כל אחד בחלקו
הכוונה הייתה שאם רוצים את הכיור במקום אחר, לא על ההבדל בין כיור כפול /שני כיוריםבכיור כפול אין צורך בשינוי משמעותי בצנרת כדי שתוכל לשים שני ברזים אל תישכח שהביוב בכיור מחולק כבר נפרד.
נראה לי שהשואל שאל כיור כפול וברז אחד.אין לי ספר מולי וגם למדתי את זה מזמן...
אבל בעיקרון אני חושב שאתה צודק כי עירוי יאסור רק כדי קליפה ובליעת החלב/בשר לא תגיע לצד השני (מלבד לשיטת האו"ה כמדומני שאומר בצלחת שמרוב עירויים הבליעה בכולה) רק אני צריך להיזכר מה קורה אם מניח גוש אם הוא מוליך את הבליעה לכל הכיור (הכפול)
טוב בערב יום כיפור אם זה בלי כוונה אני סולח...הכוונה הייתה שאם רוצים את הכיור במקום אחר, לא על ההבדל בין כיור כפול /שני כיורים
לא שווה בשביל כשרות להוסיף עוד 1000 ש"ח?הקפצה,
אם יש הכנה לברז אחד במטבח,
האופציה היא רק לעשות כיור כפול?
או שניתן לעשות 2 כיורים נפרדים צמודים והברז יהיה בשיש ביניהם?
האם שווה להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לעשות הכנה לברז נוסף ואז יהיו 2 כיורים צמודים עם 2 ברזים?
על סמך מה ישר לפסול??מידיעה ? מהכרת החומרים ?הכי קל לאמר טרףףףףףףףהכיור יהיה טרף, כי הוא בעצם כלי אחד שמשמש גם לבשרי וגם לחלבי. יכול להיות שיש דעות שיתירו כזה כיור, אני לא יודעת, אבל בשביל הרבה זה יהיה חיסרון משמעותי.
אני לא מקצועית כ"כ, אבל לדעתי מטבח כזה, ללא ארונות עליונים, לא שווה יותר מ5,000 בכל חנות מטבחים סטנדרטית.
כיורים צמודים הם לא ממש צמודים אחד לשני כי לכיור יש שולייםעל סמך מה ישר לפסול??מידיעה ? מהכרת החומרים ?הכי קל לאמר טרףףףףףףף
לאחד מבני המשפחה שלי יש כיור כפול עם הכשר של מכון צומת ועוד (לא זוכרת ()
שמאשר שהחומר של אותו כיור לא בולע וכו... ומאושר לשימוש מלכתחילה
אגב מה כל כך שונה אם יש 2 כיורים נפרדים אבל צמודים ?
צריך גם שם להיזהר לא פחות .... ואפילו באותה מידה
יש קצת יותר הפרדה, כי אמור להיות פס שיש של כמה סנטימטרים בינהם.אגב מה כל כך שונה אם יש 2 כיורים נפרדים אבל צמודים ?
צריך גם שם להיזהר לא פחות .... ואפילו באותה מידה
אני לא רב. כדאי לשאול רב שלכם. רק אתן דוגמא: אדים מתבשיל חם בשרי שנכנסים לברז? ושימוש אח"כ במידי לחלבי?זה בעייתי גם 2 כיורים נפרדים עם ברז אחד?
ומבחינה פרקטית עדיף להוסיף עוד ברז?
זה בעצם יוצא יותר סביב 2000 ש"ח כי 1000 זה המחיר רק להכנה לברז,
והברז עצמו גם יעלה.
עושים את זה הרבה ביחידות דיור להשכרה - לגבי כשרות זה שאלה לרב.זה בעייתי גם 2 כיורים נפרדים עם ברז אחד?
ברור שזה יותר פרקטי ( 2 אנשים שישתפו כלים בו זמנית)ומבחינה פרקטית עדיף להוסיף עוד ברז?
נכון,זה בעצם יוצא יותר סביב 2000 ש"ח כי 1000 זה המחיר רק להכנה לברז,
והברז עצמו גם יעלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים