התייעצות כיור כפול למטבח

• הוסף לסימניות
האם הייתם ממליצים על כיור בלנקו אף על פי שהוא יקר?

• הוסף לסימניות
גם לי נשרט וקיבל מכות מאד מהר...
לא יודעת להמליץ על משהו אחר

• הוסף לסימניות
גם שלי, ממכה קלה נהיה חור באמצע, ובהמשך גם סדקים ושריטות.

• הוסף לסימניות
אצלי, שפניתי אליהם עם תמונת הכיור כבקשתם, אמרו שברור שנפל משהו כבד ועל שבר אין אחריות.
כשאמרתי להם שברור שנפל אבל קרש חיתוך מפלסטיק, ממש לא כבד. לא ממש ענין אותם. אם נפל - אין אחריות. המקסימום שהסכימו לבוא לקראתי זה למכור לי שיש חדש במחיר זול יותר (אם אני זוכרת נכון, הייתי צריכה לשלם 1000 ש"ח), והתקנה כמובן על חשבוני.
אמנם עשיתי את זה, אבל לא עבר הרבה זמן וגם בשיש החדש נהיה חור קטן באותו מקום (כבר לא זוכרת אם הפעם זה מנפילה). עכשיו כבר לא פניתי אליהם והדבקנו בדבק שיש בצורה מכוערת. [לפי ההתייחסות הראשונה לא שמתי הרבה על פניה נוספת]

[למען ההגינות, כשהתקנו את הכיור בפעם השניה, המתקין שם לנו איזו חתיכת שיש קטנה בין שני הכיורים, אולי הוא גרם לחור. מה שבטוח שהמקום באמצע חלול, כך שרגיש למכות]

• הוסף לסימניות
אצלי, שפניתי אליהם עם תמונת הכיור כבקשתם, אמרו שברור שנפל משהו כבד ועל שבר אין אחריות.
כשאמרתי להם שברור שנפל אבל קרש חיתוך מפלסטיק, ממש לא כבד. לא ממש ענין אותם. אם נפל - אין אחריות. המקסימום שהסכימו לבוא לקראתי זה למכור לי שיש חדש במחיר זול יותר (אם אני זוכרת נכון, הייתי צריכה לשלם 1000 ש"ח), והתקנה כמובן על חשבוני.
אמנם עשיתי את זה, אבל לא עבר הרבה זמן וגם בשיש החדש נהיה חור קטן באותו מקום (כבר לא זוכרת אם הפעם זה מנפילה). עכשיו כבר לא פניתי אליהם והדבקנו בדבק שיש בצורה מכוערת. [לפי ההתייחסות הראשונה לא שמתי הרבה על פניה נוספת]

[למען ההגינות, כשהתקנו את הכיור בפעם השניה, המתקין שם לנו איזו חתיכת שיש קטנה בין שני הכיורים, אולי הוא גרם לחור. מה שבטוח שהמקום באמצע חלול, כך שרגיש למכות]
לי היה יותר הזוי
במכה הראשונה שהכיור קיבל (רחצתי תבנית תנור)
פניתי לשרות הלקוחות - חזרו אלי מהר ואישרו לי החלפת כיור - שלחו לי מסמך לחתימה והחזרתי חתום
ואז התקשרו ואמרו: טעינו, לא מגיע לכם כיור חדש... התבלבלנו בין לקוחות...

וד"א אמרו לי מראש, שגם אם נותנים כיור חדש (במקרים חריגים מממממש) אז עלות החלפת הכיור על חשבון הלקוח.

• הוסף לסימניות
והכי מעצבן בזה שזה כמו חתונה קתולית איתם, אין אפשרות להחליף לכיור אחר כי כל ההכנה של הארון וחיתוך השיש הוא בגודל מדויק לכיור שנבחר. [לא יודעת למה בכיורים כל אחד צורה וגודל שונה ואין גדלים סטנדרטיים]

• הוסף לסימניות
האמת שאני אפילו לא פניתי אליהם.
שווה לפנות?

פתחתי את האתר וראיתי את כל ההבהרות
שאין אחריות....

אם כן- איך לפנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה