כיור לרחצת תינוק-איך משתלב בכל החדר רחצה?

• הוסף לסימניות
איפה ממקמים את הארון=מראה?
מעל הכיור?
זה נח שיש מעל כיור לרחצת תינוק ארון?

אשמח לתמונה למי שיש של כל חדר האמבטיה

• הוסף לסימניות
זה תמונה רק של אזור הכיור. נח בטירוף (בת שנתיים וחצי מתקלחת שם) והארון מכיל מספיק מה שאני צריכה++
ממול יש ארון צר למטטאים ולקרש גיהוץ מתלה כביסה אחר כך אמבטיה והכל בתמונות...

קבצים מצורפים

• IMG_8428.JPG
    4.6 MB · צפיות: 182
  • IMG_8430.JPG
    4.5 MB · צפיות: 177
  • IMG_8433.JPG
    4.6 MB · צפיות: 172
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משום מה התמונה של הכיור לא עלתה

קבצים מצורפים

• ייי.JPG
    ייי.JPG
    KB 80.4 · צפיות: 172
  • הוסף לסימניות
מה שטח המשטח?
האם מספיק כדי לטפל בתינוק לפני ולאחר הרחצה?
אין לי פה מטר אבל באזור שבין הכיור לשרותים השיש מספיק בשביל תינוק (השיש יחסית גבוה) אפילו בת השנתיים וחצי נכנסת שם בדוחק אבל בין גיל אפס לשנה וחצי ממש בכיף.
אם חשוב לך אשתדל למדוד כשבעלי יספר לי איפה המטר... :)
במגירה הראשונה יש לי משטח החתלה מרופד מתקפל שיהיה לה נעים
והאמת שרב ההחתלות אצלי הם על המדרגות... (בקומה למטה אין איפה לחתל- בסלון בגלל הספרים אין מצב ובמטבח בטח לא נשאר לנו מדרגות וזה לא כזה נורא עם משטח מרופד.. לא הכי אידיאלי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה