משטח:שלום,
אנחנו מעוניינים לעשות כיור מונח לכיור שיש לנו ליד הכניסה לבית.
איזה משטח מומלץ למדף, ואיפה קונים?, מי מתקין?
איך מומלץ לחפות את הקיר? או אפשר רק סיוד?
אם יש תמונות להשראה, אשמח...
כמה עלה השיש?היי
לכיור נט"י הזמנתי שיש בגודל המתאים
והוא גם חתך לי פתח מקדימה למגבת ופתח לניקוז הכיור
הוא התקין את השיש והלבשת הכיור עליו לא סיפור מסובך...
ועלינו עם הריצוף של הבית לחיפוי קיר
כמה עלה השיש?
אצל מי עשיתם?
משטח:
בוצ'ר עץ אצל נגר שעובד עם בוצ'ר
שיש - אצל איש שיש (צריך גם לקדוח פתח לניקוז בשיש
מתקין או לבד או כולבויניק או אינסטלטור
חיפוי - קרמיקה ואם לא חשוב לכם הנראות אז צבע שמן..
תמונה - תני לי מייל ואני אשלח
אפשר לשלוח למייל BSHB13579 שטרודל...משטח:
בוצ'ר עץ אצל נגר שעובד עם בוצ'ר
שיש - אצל איש שיש (צריך גם לקדוח פתח לניקוז בשיש
מתקין או לבד או כולבויניק או אינסטלטור
חיפוי - קרמיקה ואם לא חשוב לכם הנראות אז צבע שמן..
תמונה - תני לי מייל ואני אשלח
תוכלו להעלות לפה תמונה?תמונה - תני לי מייל ואני אשלח
מעדיף למיילתוכלו להעלות לפה תמונה?
תודה רבה
בשמחהתודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: darkwave, מורה לאנגלית, תה עם נענע ועוד 4 משתמשים7 //