כיור מטבח משיש

• הוסף לסימניות
אני עושה עכשיו מטבח
והציעו לי לעשות כיורים מהשיש
מבחינת מראה זה נשמע מהמם! כי אין כמו מראה חלק ויפה ובאותו הצבע
האם יש למשהי? או ששמעתן על זה מעלות וחסרונות?
האם ההדבקות נראות יפה ונקי?
והאם אין דליפות של מיים עם הזמן
תשובתכן חשובה ודחופה!

• הוסף לסימניות
יקררר!!
מאד יפה, איכותי, לא מצטבר לכלוך כי אין חריצים.
החומר עמיד ביותר לשריטות, קל לניקוי.
המון מעלות מלבד המחיר...

• הוסף לסימניות
הציע לי איש שיש ב1500 לכיור
זה לא יקר יחסית לבלנקו ולפירמות הטובות
אבל היום משהי אמרה לי שאי אפשר לנקות עם חומרים כמו סנט מוריץ וכו'
שאני משתמשת אחת ל... לניקוי סירים

• הוסף לסימניות
השיש היצוק הרגיל לא ככ יקר. יש לו חיסרון שהוא רגיש כי זה שיש שנעשה ביציקה ואין לו תנאים וחומרים של מפעל כמו קיסר. מה שכן יקר מאוד זה המשטחי קוריאן שגם מזה עושים ביציקה לפי הזמנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפקח בניה;2029558:
השיש היצוק הרגיל לא ככ יקר. יש לו חיסרון שהוא רגיש כי זה שיש שנעשה ביציקה ואין לו תנאים וחומרים של מפעל כמו קיסר. מה שכן יקר מאוד זה המשטחי קוריאן שגם מזה עושים ביציקה לפי הזמנה.

משטחי קוריאן אינם עמידים בחום.

• הוסף לסימניות
שלום
לאבן קיסר יש קולקציה חדשה של כיורים וניתן לראותם באתר שלהם, אין שם פינות, מה שלא ברור לי עדיין אם הם עמידים לחום ולסנט מוריץ, והיה והם יעבור את 2 המבבחנים הללו מבחינתי הם בעדיפות עליונה,
יש עוד נקודה לברר, שיש קיסר עלול להסדק במשך 30 שנות שימוש ועובדה שמחליפים אותו, כיורי חרסה או סילי גרניט גם כך?
אם זה היינו הך הייתי הולכת על קיסר למרות מחירם,
בתערוכה האחרונה בבנייני האומה הם אמרו שיהיו חידושים
יש לברר אם ניתן להכין ביציקה אחת עם השיש
או אז זה תענוג לעקרת הבית ויופי בולט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה