מידע שימושי כיור מטבח נירוסטה או רגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;n4973449:
אין לי מושג על מה אתם מדברים :(
יש לי נירוסטה כבר 7 שנים, אין שריטות, אין רעש ואין טיפות.
המראה הרבה יותר יפה מהרגיל (בעיני כמובן) והוא מתנקה בצ'יק.
הכיור כמובן עם בידוד ולכן אינו מרעיש.
ועל זה נאמר: תמונה אחת שווה...

מטבח ממש יפה
אהבתי את הכיורים!!!

• הוסף לסימניות
עשינו נירוסטה.
אולי טיפה קצת יותר רעש בשטיפת כלים,
אבל תמיד נקי, לא מצהיב,
ואם מנגבים אחרי שטיפת כלים הוא תמיד נוצץ!

• הוסף לסימניות
יש לי נירוסטה, אין לי לא רעש ולא סריטות והוא מתנקה מהר ויפה, אבל הסיוט הוא שכל הזמן צריך לנקות אני לא אוהבת שרואים סימני טיפות.... אז כל פתיחת ברז חייבת לנקות אחרי זה ממש סיוט לי,

• הוסף לסימניות
נירוסטה איכותי - כנ"ל מאינסייד
והחיים אחרים לגמרי
איך אפשר בלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sukimeni;n4974133:
אם תוכלי אשמח מאד.
תודה רבה

ניסיתי כמה פעמים היום לברר אצל אינסייד ולצערי לא השגתי מענה, אם זה ממש רלוונטי בשבילך אולי מומלץ שתקפצי לשם ותראי מה יש להם להציע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;n4975795:
ניסיתי כמה פעמים היום לברר אצל אינסייד ולצערי לא השגתי מענה, אם זה ממש רלוונטי בשבילך אולי מומלץ שתקפצי לשם ותראי מה יש להם להציע.

תודה רבה רבה בכל אופן על המאמץ!!!:)

• הוסף לסימניות
לי יש כיורי נירוסטה של חמת (את סולו וטנור), מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו לפני שנתיים נירוסטה, כפול. זו החברה הכי איכותית שהנגר המליץ לנו, אמנם עלה לנו פי 2 (1200)ממחיר גרניט (750)
אבל שווה מאד!!
הכיור הלבן מצהיב מהר ויש ניפוצים ממים רותחים(אלא א"כ מדובר בכיור שאינו כפול והאיכות טובה יותר במקרים רבים).
הנירוסטה עמיד ואמין, אמנם יותר יקר, אבל איכותי ונראה תמיד נקי!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• $_57.JPG?set_id=880000500F.jpg
    $_57.JPG?set_id=880000500F.jpg
    KB 21.6 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ... סך הכל מקדם מכירות פשוט שמרוויח כמה גרושים על כל מכירה

• הוסף לסימניות
גם לי יש נירוסטה, מעל 10 שנים. אין שום רעש. ואין שום שריטות.
מתנקה הרבה יותר בקלות מאשר הכיור הלבן. מטלית יבשה אחרי שטיפת הכלים, והוא נוצץ!
איזה חברה ודגם יש לך?

• הוסף לסימניות
לגבי הכתמים מים, אני מנקה עם ספריי חלונות
כמובן לא בזמן שטיפת כלים רק סתם כשנהיה כתמי מים
לגבי הרעש, לא עלה בדעתי שזה מרעיש:rolleyes:
וגם לא נהיה לי שריטות מסירים
בהצלחה.
איזה חברה ודגם יש לך?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו לפני שנתיים נירוסטה, כפול. זו החברה הכי איכותית שהנגר המליץ לנו, אמנם עלה לנו פי 2 (1200)ממחיר גרניט (750)
אבל שווה מאד!!
הכיור הלבן מצהיב מהר ויש ניפוצים ממים רותחים(אלא א"כ מדובר בכיור שאינו כפול והאיכות טובה יותר במקרים רבים).
הנירוסטה עמיד ואמין, אמנם יותר יקר, אבל איכותי ונראה תמיד נקי!
איזה דגם? או חברה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה