כיור מטבח שלוסר

• פותח הנושא דיני עיצוב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת לגבי [h=1]כיור מטבח מחברת שלוסר דגם אלסקה
האם למישהו יש ניסיון ? מה הרמה מבחינת איכות ומה עמידות מבחינת אורך זמן ?[/h]

• הוסף לסימניות
לא יודעת ספציפית, אבל יש שלוסר מקורי, גרמני, שנחשב מעולה ויקר
ויש תוצרת ערבית שאימצו את השם. כיורים בינוניים, סגנון חרסה הישנים

• הוסף לסימניות
מניסיון עם הרבה כיורים התקנה שטוחה שיש עליהם את הלוגו של חב' שלוסר' והם מתבקעים ממים חמים ששופכים בכיור. והחברה מתנערת מלהחליף הכיורים

• הוסף לסימניות
על ה'ערבי' שהוא בעצם כיור סיני זכור לי שכתוב שלוסטר. הם כיורים באיכות נמוכה מחומר פלסטי/אקרילי כלשהוא שתופס כתמים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ממש עזרתם לי

• הוסף לסימניות
לי יש 'שלוסר' כבר כ-3 שנים ואני ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chhf;n5054701:
מניסיון עם הרבה כיורים התקנה שטוחה שיש עליהם את הלוגו של חב' שלוסר' והם מתבקעים ממים חמים ששופכים בכיור. והחברה מתנערת מלהחליף הכיורים

אצלי הכיורים הותקנו לפני חמש שנים, שופכת מים חמים לרוב וב"ה אין אף סדק או שבר. מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
וואו יש לי גם כיורים
עלה 650 לכיור
בדיוק היום אני חושבת שמעצבן לנקות אותו הוא קצת "מט" לא יודעת איך להגדיר.

קבצים מצורפים

• שלוסר.JPG
    שלוסר.JPG
    KB 28.6 · צפיות: 163

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה