עיצוב פנים כיור נטילת ידיים מיוחד

• הוסף לסימניות
הכיור המדהים בתמונה שאסתי שיינפלד העלתה וניתן לקנות אצלנו - ההכנה לברז יכולה להיות גם מהרצפה אבל גם מהקיר, כך שאין בזה את הבעיה שדיברת עליה.
וחוץ מזה שיש לנו גם כיורים מינימליסטים - אבל עם שיק יוקרתי הכוללים חור לברז, כך שאפשר להנות מהסדרה היוקרתית גם אחרי שהאינסטלציה קיימת!
כיורים עומדים המחיר שלהם הוא כמו שכתוב ? 6000 ?

• הוסף לסימניות
הכיור המדהים בתמונה שאסתי שיינפלד העלתה וניתן לקנות אצלנו - ההכנה לברז יכולה להיות גם מהרצפה אבל גם מהקיר, כך שאין בזה את הבעיה שדיברת עליה.
וחוץ מזה שיש לנו גם כיורים מינימליסטים - אבל עם שיק יוקרתי הכוללים חור לברז, כך שאפשר להנות מהסדרה היוקרתית גם אחרי שהאינסטלציה קיימת!
מה המחיר של הכיור התלוי הקצר, והאם הוא מכסה גם את האינסטלציה התחתונה?

• הוסף לסימניות
ממליצה לפתוח אשכול חדש
יהיו יותר תגובות

מצרפת פינה מעניינת
עם גישה מהמסדרון והסלון
לשימוש בשני הכיווניםצפה בקובץ המצורף 1802856
אני גם מתענינית עכשיו בפינת נטילה ובכיור אמבטיה......
אהבתי נורא את הפינה הזו!!! מיוחדת ממש!
אבל נראה לא כ"כ פרקטי לניקוי הרצפה סביב הכיור.
פינות קטנות מקשות על הניקוי.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד!
לזו היתה הכוונה
שרובם מכינים אינסטלציה סטנדרטית,ולכן צריך חור לברז מהכיור-כמו שצירפת
מקסים ממש!

עוד נקודה חשובה
לקוחות שרואים עוד רעיונות לפינות יפהפהיות שלא עומדות על הרצפה,אלא מרחפות-תולה על הקיר
מעדיפים פינה כזו
גם היופי מדהים!!! וגם הרבה יותר פרקטי לנקיון ותחזוקה!
וכמובן הצנרת מכוסה במלואה.כך שמרויחים הכל! יופי,נקיון,פרקטיקה.

כך שבסופו של דבר זה כיורים מקסימים,אבל פחות הולכים
-גם עם אינסטלציה בעיתית וגם פחות פרקטים לנקיון
בכל אופן,מי שאוהב מציעים לו את האופצי'ה הזו:) שגם קיימת בתצוגה

בכל אופן
תודה אימפריה
תמיד טוב לראות.אם יהיה לקוח שמעוניין ולא קיים לנו במלאי,נפנה אלייך:)
רב הצלחות

• הוסף לסימניות
@סינק זה כיור
אתם עושים כיורים בהתאמה אישית ? נניח ארון עץ אגוז אמריקאי ולמעלה כיור שיש או אריחים עם סינר ?
ואם כן כמה עולה כזה דבר לרוחב 80 ס"מ

• הוסף לסימניות
@סינק זה כיור
אתם עושים כיורים בהתאמה אישית ? נניח ארון עץ אגוז אמריקאי ולמעלה כיור שיש או אריחים עם סינר ?
אנחנו גם עושים דברים כאלו בהתאמה אישית.
אם את מעוניינת לברר מחיר שלחי לי למייל EK202024 גימייל קום

• הוסף לסימניות
סתם קטע, קפץ לי תוך כדי רפרוף על האשכול
אם לא קשור תמחקו
אם הייתי צריכה עכשיו לבחור עסק לרכישה של כיור וכו'
בלי להכיר את שני העסקים כאן היה ברור לי למי אני הולכת....
פרגון ושיח מכובד תמיד משדרים לי יותר אמינות :)

• הוסף לסימניות
סתם קטע, קפץ לי תוך כדי רפרוף על האשכול
אם לא קשור תמחקו
אם הייתי צריכה עכשיו לבחור עסק לרכישה של כיור וכו'
בלי להכיר את שני העסקים כאן היה ברור לי למי אני הולכת....
פרגון ושיח מכובד תמיד משדרים לי יותר אמינות :)
ניסיתי לחפש איפה היה פה שיח לא מכובד ולא מצאתי...
אם את מתכוונת אלי אולי קצת אכניס אותך לרגשות שלי ותנסי להבין, אני הצעתי שיש לי כיורי נירוסטה מדהימים למכירה, באה מישהי אחרת ואומרת עד כמה הם לא פרקטיים ולא הולכים היום והאינסטלציה מסובכת וכו' - לא משנה שזה לא נכון כי דווקא אנשים עפים על המוצרים האלה, בכל אופן ההרגשה שלי היתה לא נעימה, כאילו פוסלים את המוצרים שלי ובואו תקנו אצלנו את המושלם, בכל אופן לא רואה שדיברתי בצורה לא מכבדת.
וכמובן שאת יכולה לקנות איפה שליבך חפץ ממש בלב שלם!

• הוסף לסימניות
יש גם כיורים עגולים תולים שמחוברים עם ברז רגיל? (לא אינטרפוץ ולא רצפתי )
1734349692773.png

• הוסף לסימניות
כיורים יפים
טוב לדעת את כל האפשרויות
שומרת לעצמי לעת הצורך (אוטוטו :) )

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש איפה היה פה שיח לא מכובד ולא מצאתי...
אם את מתכוונת אלי אולי קצת אכניס אותך לרגשות שלי ותנסי להבין, אני הצעתי שיש לי כיורי נירוסטה מדהימים למכירה, באה מישהי אחרת ואומרת עד כמה הם לא פרקטיים ולא הולכים היום והאינסטלציה מסובכת וכו' - לא משנה שזה לא נכון כי דווקא אנשים עפים על המוצרים האלה, בכל אופן ההרגשה שלי היתה לא נעימה, כאילו פוסלים את המוצרים שלי ובואו תקנו אצלנו את המושלם, בכל אופן לא רואה שדיברתי בצורה לא מכבדת.
וכמובן שאת יכולה לקנות איפה שליבך חפץ ממש בלב שלם!
הי אימפריה
הכל טוב:)
הכיורים שלך אכן יפהפהיים ואני ממליצה עליהם מאוד ללקוחות! (וזה גם החלום שלי)
רק בפועל אנשים רובם בסטנדרט ו"לא מבינים" בעולם הבניה/השיפוץ,ובחתימת חוזה עם הקבלן הם לא מדברים איתו על ברז מהקיר או מוותרים עליו בגלל תוספת עלות,או שקיבלו ככה דירה מקבלן.ולכן הברז נשאר סטנדרט-שיוצא אח"כ מהכיור.

ואז אחרי שכל האינסטלציה מוכנה ויש כבר חיפוי בפינה-בסוף שיפוץ,הם מגיעים "רק" לקנות כיור ומגלים עולם שלם שלא ידעו,ואז כבר מאוחר להעביר צנרת...אפ' שליבם חשקה ממש בכיורים המדוברים.וכך לוקחים פינות אחרות מדהימות עם ברז רגיל.
יש לפעמים את המתוכננים שמגיעים מראש לבדוק את האופציות בשביל לדעת איך להתכונן-כמו כיור כזה שצריך לו הכנה של ברז מיוחד,ואז זה נהדר.אבל הם בודדים ממש.או שהם מוותרים עליו מראש בלי קשר לצנרת,כי יתחברו למשהו אחר או בגלל הנקיון
תכלס הכיור מהמם,ואני אישית עפה וממליצה עליו דבר ראשון ללקוחות שמתאים להם מבחינת צנרת.
אולי זו הבמה לעדכן לכל המעונינים לשים לב לדבר ולהכין מראש ברז אינטרפוץ מהקיר-ששווה את ההשקעה הכספית והתכנון מראש בשביל לזכות לכיור המיוחל:)

• הוסף לסימניות
הי אימפריה
הכל טוב:)
הכיורים שלך אכן יפהפהיים ואני ממליצה עליהם מאוד ללקוחות! (וזה גם החלום שלי)
רק בפועל אנשים רובם בסטנדרט ו"לא מבינים" בעולם הבניה/השיפוץ,ובחתימת חוזה עם הקבלן הם לא מדברים איתו על ברז מהקיר או מוותרים עליו בגלל תוספת עלות,או שקיבלו ככה דירה מקבלן.ולכן הברז נשאר סטנדרט-שיוצא אח"כ מהכיור.

ואז אחרי שכל האינסטלציה מוכנה ויש כבר חיפוי בפינה-בסוף שיפוץ,הם מגיעים "רק" לקנות כיור ומגלים עולם שלם שלא ידעו,ואז כבר מאוחר להעביר צנרת...אפ' שליבם חשקה ממש בכיורים המדוברים.וכך לוקחים פינות אחרות מדהימות עם ברז רגיל.
יש לפעמים את המתוכננים שמגיעים מראש לבדוק את האופציות בשביל לדעת איך להתכונן-כמו כיור כזה שצריך לו הכנה של ברז מיוחד,ואז זה נהדר.אבל הם בודדים ממש.או שהם מוותרים עליו מראש בלי קשר לצנרת,כי יתחברו למשהו אחר או בגלל הנקיון
תכלס הכיור מהמם,ואני אישית עפה וממליצה עליו דבר ראשון ללקוחות שמתאים להם מבחינת צנרת.
אולי זו הבמה לעדכן לכל המעונינים לשים לב לדבר ולהכין מראש ברז אינטרפוץ מהקיר-ששווה את ההשקעה הכספית והתכנון מראש בשביל לזכות לכיור המיוחל:)
הכל נכון כשמדובר בכיור עם ברז אינטרפוץ בלבד, אבל יש דגמים יפים כמו בדוגמאות הנ"ל שההכנה שלהם לברז היא מהקיר כרגיל.

קבצים מצורפים

• תלויים חדש ממש.jpg
    תלויים חדש ממש.jpg
    KB 74.9 · צפיות: 55
  • 1_Page_17.jpg
    1_Page_17.jpg
    KB 122 · צפיות: 52
  • 1_Page_21.jpg
    1_Page_21.jpg
    KB 121.5 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
הי תובנה
יש לי עכשיו לקוח שמעוניין בכיור עומד סטנדפרי צבע רוז גולד-ברז אינטרפוץ מהקיר (ב"ה הכין צנרת תואמת מראש...)
הוא רוצה מיידי
לנו חסר במלאי כרגע-עומד רוז גולד,ויקח זמן עד שיחזור

אשמח לפרטים שלך ליצירת קשר,שאוכל להעביר לו,לרכישה מולך.
תודה

ועל הדרך טוב שיהיה כאן פרטים שלך למי שיצטרך,או שתשימי בחתימה

• הוסף לסימניות
@סינק זה כיור
ודאי
זה ההתמחות שלנו:)
צריך לבחור גודל מדויק-זה התאמה אישית.ואת חומר הכיור,הצבע,העיצוב וחומר הארון-אצלינו בחנות
ואז נדע מחיר מדויק לפי מה שתבחרי
יש הרבה מה לבחור ולשלב
נשמח לשרת:)
יש לנו קטלוג שלנו עם פינות נטילה מדהימות ויחודיות לנו-ייצור ושילוב מיוחד שלנו של מופיע בקטלוגים הרגילים.
אחרי שנים בתחום והרבה זמן של מאמץ,מחשבה,ניסוי וטעיה,שילובי חומרים וצבעים,סוגי כיורים וצורות שונות שהושקעו ותצוגה מרהיבה
כך ששמחים לשרת אצלינו בחנות:)

• הוסף לסימניות
הי תובנה
יש לי עכשיו לקוח שמעוניין בכיור עומד סטנדפרי צבע רוז גולד-ברז אינטרפוץ מהקיר (ב"ה הכין צנרת תואמת מראש...)
הוא רוצה מיידי
לנו חסר במלאי כרגע-עומד רוז גולד,ויקח זמן עד שיחזור

אשמח לפרטים שלך ליצירת קשר,שאוכל להעביר לו,לרכישה מולך.
תודה

ועל הדרך טוב שיהיה כאן פרטים שלך למי שיצטרך,או שתשימי בחתימה
אפשר לפנות למייל EK202024 גימייל קום

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה