כיור נירוסטה

• הוסף לסימניות
אני באמצע שיפוץ מטבח, רציתי לברר לגבי כיורי נרוסטה איך זה מבחינת המראה ?
איך מבחינת התחזוקה ? ניקיון?

לאיזה צבע שיש מתאים ?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד הערות /המלצות על כיור נירוסטה?

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי - לנו יש , מבחינת מראה - ענין של טעם ואיך משתלב בסגנון המטבח
תחזוקה וניקיון - בקלות ממש , ואפשר להכשיר לפסח , כדאי לקחת מאיכות טובה ולא את הזולים שנשרטים מהר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש כיום כיורי נירוסטה, הכיף הגדול הוא בפסח שאפשר להכשיר ולהשתמש ולא צריך לכסות.
אבל, רואים עליהם טיפות של מים והם גם נשרטים.
במטבח החדש בבית שאני בונה עכשו, אני עושה כיורים לבנים רגילים, נראה לי שזה יתקבל יותר נקי ויפה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש כיורי נירוסטה ואני מרוצה מהם כל שניה מחדש.
בדירה שהייתי קודם בשכירות היו לי לבנים וזה היה מעצבן, כל פירור הכי קטן- הכיור היה נראה מלוכלך.
ברגע שעברתי לדירה משלי- רק נירוסטה...

• הוסף לסימניות
מבחינת הפרקטיקה - יש היום כיורי סיליגרניט בצבעים כהים, לכאורה זו האופציה המומלצת ביותר.

• הוסף לסימניות
מה זה כיורי סילגרגרניט?

• הוסף לסימניות
בבית הורי היה, נכון שזה קל מאד לניקוי -
קחי בחשבון תופעת לוואי שקרתה לי כל השנים.. כל הזמן הייתי חוטפת מכות חשמל,
רק מלהתקרב לכיור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה