כיור קריסטדור או יציקת אבן קיסר

• הוסף לסימניות
יש לנו שטח עבודה קטן שרוצים לעשות מטבחון ושהכיור יתאים גם לרחיצת תינוק.

מפקח הבנייה שלנו אומר שאם אנחנו רוצים בשטח הזה כיור קטן (כי יותר מקום) אבל שיהיה עמוק צריכים להזמין יציקה של השיש והכיור מאותו אבן קיסר.

יש למישהו המלצות או נסיון בזה לגבי חוזק החומר, סריטות, מכות וכו'? יותר טוב מכיור או פחות?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ אם יש תקציב לעשות מקוריאן
נכון שהוא קצת יותר רגיש לשריטות משיש,
אבל הוא לא קר למגע, ושומר על סטריליות גבוהה יותר, ואפשר לעשות את הכיור והמשטח מאותו חומר בדיוק בלי קו תפר.

• הוסף לסימניות
כמה האורך של המשטח?
אני אחרי מלא ברורים, מצאתי כיורים של חברת מיטרני, שיש להם בגודל מספיק גדול לרחיצת תינוק עד גיל חצי שנה לפחות. עשיתי עם שיש לבן חלק, וזה נראה יציקה אחת.
יותר גדול מזה יש רק כיורי חרסה, יש כאלה שאוהבים שאפשר לרחוץ ילד ממש גדול.
אני פחות התחברתי לעיצוב של כיור מרובע באמבטיה.
מומלץ מאד לעשות גם ברז נשלף לכיור הזה. אני לא עשיתי ומתחרטת.

• הוסף לסימניות
ברז זה הדבר שהכי פשוט להחליף

• הוסף לסימניות
יש את 'בוריס קרמיקה' בירושלים, שעושים כיור - אמבטיה לתינוק,
אני בדיוק מבררת על זה עכשיו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה האורך של המשטח?
אני אחרי מלא ברורים, מצאתי כיורים של חברת מיטרני, שיש להם בגודל מספיק גדול לרחיצת תינוק עד גיל חצי שנה לפחות. עשיתי עם שיש לבן חלק, וזה נראה יציקה אחת.
יותר גדול מזה יש רק כיורי חרסה, יש כאלה שאוהבים שאפשר לרחוץ ילד ממש גדול.
אני פחות התחברתי לעיצוב של כיור מרובע באמבטיה.
מומלץ מאד לעשות גם ברז נשלף לכיור הזה. אני לא עשיתי ומתחרטת.
יש לך דגם?

• הוסף לסימניות
מצרפת לך את הקטלוג של מיטרני, הכיורי אמבטיה זה בסוף הקטלוג, חושבת שיש לי דגם תאנה, לא בטוחה.
יש שם מידות מדויקות של הכל.
הקטלוג הוא מ2014, אולי יש להם כבר קטלוג יותר מעודכן

קבצים מצורפים

• מיטרני.pdf
    11.8 MB · צפיות: 231
  • תודה
Reactions: srp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה