דרוש מידע כינוס עולם הישיבות "אשריך"

• הוסף לסימניות
יש שמעות שיקדימו את הכינוס ליום חמישי הבא ערב ראש חודש אייר (שהיא מוזיקה)

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מכיר את הבחור ישיבה גדולה שילך באמצע בין הזמנים לכזה כינוס...
באמצע הזמן עוד אולי אני מוכן לשמוע שיש שיסכימו ללכת ולא כי זה מידי מעניין אותם...

• הוסף לסימניות
אני מכיר כאלו בחורים, אבל נכון שהרבה לא יבואו ואם זה היה בסוף זמן אז היו באים יותר

• הוסף לסימניות
העדכון האחרון הוא שהאירוע יתקיים ביום חמישי שאחרי שבועות - ערב שבת חופשית, ככה יהיה יותר קל להביא את הבחורים מהישיבות ישר.

• הוסף לסימניות
העדכון האחרון הוא שהאירוע יתקיים ביום חמישי שאחרי שבועות - ערב שבת חופשית, ככה יהיה יותר קל להביא את הבחורים מהישיבות ישר.
הלוואי והבחורים היו יוצאים מהישיבות רק בחמישי.

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים אוחזר בהמון ישיבות את דמי הכרטיס
שימו לב זה לא אומר שזה יתבטל

• הוסף לסימניות
אני לוקח לעצמי את הזכות להקפיץ את האשכול הרדום ולעורר אותו, לאחר שדיברו בזמנו שהאירוע יתקיים בשבוע שלאחר חג השבועות, מה שאומר בימים הקרובים ממש. ולא שמעתי שום רמז של שמועה אם אמור להיות משהו או לא.

[למעשה בגלל מצבו הבריאותי של מרן ר' גרשון אדלשטיין אז לכאורה לא אמור להיות כלום. האם אני צודק?]

• הוסף לסימניות
אני לוקח לעצמי את הזכות להקפיץ את האשכול הרדום ולעורר אותו, לאחר שדיברו בזמנו שהאירוע יתקיים בשבוע שלאחר חג השבועות, מה שאומר בימים הקרובים ממש. ולא שמעתי שום רמז של שמועה אם אמור להיות משהו או לא.

[למעשה בגלל מצבו הבריאותי של מרן ר' גרשון אדלשטיין אז לכאורה לא אמור להיות כלום. האם אני צודק?]
היום היה אשריך ענק
בלי מורת ובלי כלום
חיזוק ענק של מעמד כבוד התורה
וגדולים צדיקים במיתתן יותר מבחייהם

• הוסף לסימניות
שמעתי מכמה עסקנים בכירים שרוצים לעשות את ה'אשריך' הידוע בכ"ח אב, רק ש:
א'-כשר' גרשון לא איתנו לדעתי יהיו אולי חצי מהכמות...
ב'-זה זמן לא הכי מוצלח
ולכן או שזה יגנז או ש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה