כינים....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ביתי בת שנה וחצי חזרה מהגן עם גן חיות שוקק, והכל על ראשה הקטן.
מרחתי לה שמפו רוזמרין אך זה לא עזר משו, כמובן סירוק אינטנסיבי ומעצבן.
אם מישהו יוכל להושיע אותי בעצה טובה איך אני קוטלת אותם ומהר, אני אשמח!
תודה! אני ממש עובדת עצות.

• הוסף לסימניות
יש חומר בשם חפיף הוא עושה ממש נפלאות אחרי פעם אחד אחרי 10 ימים פעם נוספת ושקט כל הגן חיות נעלם
לא משתמשים אצלינו בחומר הזה על בסיס קבוע אבל בשביל פעם אחת וזהו הוא מצויין

• הוסף לסימניות
החומרים האלו לא כ"כ בריאים

סירוק עקבי כל יום במשך שבוע.
וטיפול מונע במשחת סרקל של ד"ר פישר.
כל זמן שמורחים את הסרקל כל בוקר אין כינים בכלל.
(אמא לשלוש בנות עם שערות ארוכות שבתחילת השנה ארחו גן חיות ועכשיו נקיות לגמרי)

• הוסף לסימניות
כאמא לבנות עם ראש מלא שיער וגם מלא כינים, בעבר הרחוק כשהיו קטנות
הפתרון הכי טוב והכי טבעי פשוט לחפוף יום יום עם מרכך טוב, להבריש השיער עד שלא יהיו קשרים ולעבור עם מסרק סמיך, זה בעל השיניים הארוכות, הוא עולה בסביבות 60 ש"ח אבל שווה כל שקל.
קודם כול כי הכי פחות כואב, מחזיק מעמד שנים!!!!! ומוציא גם את הביצים הקטנטנות ביותר.

כאשר מסרקים איתו יום יום, גם אם בהתחלה יש עשרות ואולי מאות כינים ואני לא מגזימה, תוך כמה ימים של סירוק בלי שום חומרים, כל הראש מתנקה. אבל חשוב להקפיד כל יום על בדיקה, ואז כשהראש כבר נקי, זה לוקח כל יום 3 דקות לא יותר לעבור על כל השיער ואז לא מוצאים כלום או אולי יצור אחד שילך לעולמו כבר באותו יום בזכות המסרק הנפלא הזה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עוד עצה יעילה מאד, על אף שהרבה נרתעים:
במרסס הריק של ד"ר פישר סרקל או כל משהו דומה אחר למהול חצי חומץ חצי מים, לרסס על הראש לפני הסירוק. לא להיבהל מהריח תוך כמה שניות נעלם!!!
אבל את הכינים דוחה לגמרי!
להתמיד יום יום וחסל הכינים!!!
מנסיון!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה.
איפה משיגים את המסרק בבתי מרקחת?

• הוסף לסימניות
בהמשך למה שהגבתי קודם... על בדיקה עם המסרק ארוך השיניים.
מכיוון שלילדים אין סבלנות לבדיקות הראשונות שיכולות לקחת זמן... אפשר לנצל את הזמן הזה לזמן איכות עם הילד, משחק מה יוצא דופן, שירים, חידות, וכדו'

• הוסף לסימניות
למסרק קוראים assy 2000 ואכן משיגים אותו בבית מרקחת
וכן את חפיף

• הוסף לסימניות
אכן אין כמו חומץ אני לא מוהלת במים אני שמה בצלחת חומץ וטובלת סמרטוט וככה מורחת על הקרקפת ומשאירה ל10 דק' אח"כ חופפת רגיל ומסרקת ופשוט זה פלא

• הוסף לסימניות
מנסיון, אין כמו סרוק עקבי ותמידי מידי יום עם מסרק סמיך טוב.

• הוסף לסימניות
כאמא ל5 בנות ממליצה בחום על אסי2000
פעם בשבוע אני חופפת עם סופר פלא ראש שזה השמפו נגד כינים הכי טבעי שמצאתי עד כה
(יש לשים לב לא לחפוף אח"כ עם שמפו אחר כי זה מוריד את כל האפקט)
כמו"כ יש לקנות שמן רוזמרין בחנויות טבע, לשים 2 טיפות על כף היד ולמרוח על השיער לאחר הסירוק בבוקר

בהצלחה!!!
כינים זה סיוווווט חיי :(
בפרט שהן מדביקות אחת את השניה בשניות
ואז צריך להחליף את כל הכלי מיטה ולהרתיח את הקוקיות ולסרק 5 ראשים ארוכי שיער ולחזור ולסרק למחרת ולרסס חומרים ו.. ו.. חוזר חלילה...

• הוסף לסימניות
לגבי הרתחת מצעים וכו'-
עד כמה שזכור לי, למרות שזה היה מאוד מקובל פעם להרתיח,
כינים לא מסוגלות לחיות יותר משעות בודדות מחוץ לראש, ולכן עד הלילה כבר אין להן זכר.
וכמובן שגם ביצים, אם אינן מחוברות לשיער הן מתות.

המסרק מצויין! אפשר לסרק בנחת, כשהם ישנים

• הוסף לסימניות
החומרים של בית מרקחת, שמפתה להשתמש בהם "זבנג וגמרנו", מסוכנים מאוד לעיניים. עדיף לעבוד קצת (ואפילו הרבה) במסרק סמיך מאשר לסכן ח"ו את העיניים של הילדים.

• הוסף לסימניות
מעולם לא החלפתי מצעים בגלל כינים, וכפי שציינתי חיבים לבדוק כל יום. כי אפילו אם הראש נקי 100%
מספיק שכינה אחת עפה מהחברה בגן לראש של הילדה שלך, והחגיגה כבר תתחיל באותו יום.
לכן עדיף לבדוק כל יום (אחרי שהראש נקי אפשר יום כן יום לא)

לגבי הרוזמרין....אני זוכרת שפעם אחת הגננות אמרה לי שהיא מאוד אוהבת את הבת שלי, אבל לא מסוגלת להתקרב אליה, בגלל הריח של הרוזמרין, צריך לקחת בחשבון שהריח חזק ויש כאלה שרגישים לזה וזה מרחיק אותם.

• הוסף לסימניות
יווווווווו זה נושא כל כך מגרררררררררד
מצטרפת לענין ההתמדה בסירוק, וכן המסרק המדובר הוא באמת מצוין, רק שאם טובלים אותו במים לפני כל סירוק, הוא מוציא יותר טוב את הביצים.
בברכה "שלא תעלה כינת אדם עלי..."

• הוסף לסימניות
בברכה "שלא תעלה כינת אדם עלי..."
:)
רק שלא תהיה ברכה לבטלה....
אוי כינים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על המסרק הנ"ל[אחרי חפיפה במרכך של דר פישר]

• הוסף לסימניות
תודה לכולם העצות מועילות ומחכימות. טוב לדעת שיש עוד אמהות לראשי כינים זה די מעודד.
[לקחתי את העינין בהסטריה ממש]

• הוסף לסימניות
ובכן-
יש שמפו טבעי לחלוטין ואין בו חומרים כימים כלל שהוא יעיל ביותר מנסיוני ומנסיונן של שכנותי.
שמפו רוזמרין נמכר בכל בית מרקחת והסופר פארם.
נוסה בהצלחה!
חשוב להשתמש בו לפחות פעמים בשבוע גם כשהראש נקי. יש איזה משהו בחומר שהכינים ממש לא אוהבות---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה