אני צריכה בבני ברקנכתב ע"י חנון;1389905:פעם היה להשיג מעץ להרכבה עצמית בחנויות יצירה, לא יודעת מה המצב היום
יש מכירה בירושלים לכל המיניאטורים פרטים באישי
יתכן שכדאי לך לבוא מב"ב [אם יש לך מסוק פרטי...]נכתב ע"י TK;1389925:אני צריכה בבני ברק
חבל![]()
עכשיו גירת אותי מאודנכתב ע"י חנון;1389932:יתכן שכדאי לך לבוא מב"ב [אם יש לך מסוק פרטי...]
יש לה דברים מדהימים חבל"ז ואם זה לסוכה קטנה תוכלי להשיג אצלה גם פמוטות ועוד שישדרג לך מאוד מאוד את הקישוט.
כן על החנות הזה התכוונתינכתב ע"י פרפר;1390249:פרסום מעכשיו
איפה זה מפורסם?נכתב ע"י פרפר;1390249:פרסום מעכשיו
הם העבירו את המכירה לפרסומת שהעלו כאןנכתב ע"י יוסניו;1390217:היה פעם בירושלים ברחוב החומה השלישית משפחה אמריקאית (משפחת פרלשטיין) שמכרו מינוטריים כאלו
קראו לעצמם "העולם הקטן"
היה להם דברים מדהימים, אבל הם גרים כבר היום בחו"ל
אולי מישהו אחר מנהל החנות הזה היום,
אין לי מושג אם זה עדיין קיים,
אולי אם יש למישהו מכיר בחסידות תולדות אהרן שישאל אותו
כי הוא הסתובב בתולדות אהרן
אולי זה יעזור לקצה חוט,
נכתב ע"י פורום;1390357:לפני כמה שנים קניתי מניאטורות לסוכה ברחוב עין יעקב גם שם היו דברים מהממים. אין לי מושג מה קורה שם היום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים