לינכתב ע"י חנה פכמן;987703:למישהי יש כיסא איקאה ומרוצה?
זה בטיחותי?
נו, ציינתי שזה החסרון היחיד: שהוא לא מתקפל.נכתב ע"י אפרתה;987725:ואיפה שמים את הכסא של איקאה אם לא משתמשים הרגע?
הייתה בעיה בחגורה. היא נפתחה על ידי סחיבה חזקה וזה לא בטיחותי.נכתב ע"י album;987796:לחלק מהמשפחה יש את הכיסא של איקאה. לא בטיחותי בעליל. במיוחד לילדים שובבים.
(בעבר הורידו את המוצר מהמדפים עכב בעיות בטיחות...)
הכיסא שהכי אהבתי ומתקפל זה של כתר (לא יודעת אם מייצרים זאת עוד) החיסרון-גדול מאד.
אז לי יש בדיוק אותו הכיסא -נכתב ע"י רעות כהנא;987834:לי יש כסא מצוין של חברת גוד בייבי,
שיש לו 2 מעלות: האחד הריפוד נשלף ע"י תקתקים ורחיץ,
והשני: קיפול הכי דק שאפשר!!!!
הוא עומד לי בין המקרר לקיר,(שזה ממש לא רווח גדול)
מרוצים ממנו מאוד.
החסרון הוא:
שהשולחן- לא נשלף לניקוי אלא קבוע כל הזמן (למי שמפריע)
כמו כן אין לו כמה מצבי ישיבה אלא מצב אחד קבוע.
בהצלחה!
יש לי בדיוק כזה, הוא מדהים!נכתב ע"י רעות כהנא;987834:לי יש כסא מצוין של חברת גוד בייבי,
שיש לו 2 מעלות: האחד הריפוד נשלף ע"י תקתקים ורחיץ,
והשני: קיפול הכי דק שאפשר!!!!
הוא עומד לי בין המקרר לקיר,(שזה ממש לא רווח גדול)
מרוצים ממנו מאוד.
החסרון הוא:
שהשולחן- לא נשלף לניקוי אלא קבוע כל הזמן (למי שמפריע)
כמו כן אין לו כמה מצבי ישיבה אלא מצב אחד קבוע.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים