מידע שימושי כיסא אוכל לתינוק- המלצות

• הוסף לסימניות
הנסיכה שלי המתוקה כבר ממש גדולה
וצריכה כבר כיסא אוכל
אשמח לשמוע המלצות על כיסא אוכל טוב
חשוב לי שיהיה איכותי, נח, בטיחותי, ותופס כמה שפחות מקום
ואם יש מתקפל זה הכי טוב
המלצות יעזרו לי מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
היו לי כמה סוגים והכי נהניתי מזה שמתלבש על כיסא רגיל.
זה קומפקטי, מתקפל, עם שני מגשים נשלפים, קל לניקוי, הפעוטות הכי אוהבים את זה כי הם יושבים כמו כולם בשולחן, וזה תופס מעט מאוד מקום כי אין לזה רגלים.
קניתי לפני הרבה שנים באימפרית החסד בירושלים, יש להם את זה עדיין.
זכור לי שזה עולה בסביבות המאה.

• הוסף לסימניות
היו לי כמה סוגים והכי נהניתי מזה שמתלבש על כיסא רגיל.
זה קומפקטי, מתקפל, עם שני מגשים נשלפים, קל לניקוי, הפעוטות הכי אוהבים את זה כי הם יושבים כמו כולם בשולחן, וזה תופס מעט מאוד מקום כי אין לזה רגלים.
קניתי לפני הרבה שנים באימפרית החסד בירושלים, יש להם את זה עדיין.
זכור לי שזה עולה בסביבות המאה.
כן שמעתי על זה
שאלה, אפשר לשים את זה על כיסא משרדי?

• הוסף לסימניות
לי יש של טוויגי.
מרוצה מאד! מתקפל לגודל לא גדול.
שולחן רחב ונוח לתינוק.

• הוסף לסימניות
לי יש תאומות כך שקניתי 2 סוגי כיסאות
1 בוסטר- (על הכיסא)- פחות מוצלח כי: המושב יותר קטן, הרזה יותר הצליחה להכנס- והשמנמונת -ממוצעת במשקל לא הצליחה, שנית לא על כל כיסא זה מתאים, לדוג' על כיסאות כתר זה לא יציב בכלל, אצלינו התאים רק על כיסא מטבח, לא מתקפל כך שכל נפחו נמצא כל הזמן בבית- לי זה הפריע
2 כסא מתקבל ברחב- החיסרון- מתקפל גבוה- אני הייתי מכניסה בין המקרר לקיר כיון שמתקפל לצר,
מאוד נח, עולה אמנם קצת יותר אבל הרבה יותר נח לילד ולהורים

• הוסף לסימניות
@ירושלמית0, ילדנו בערך ביחד...
אני קניתי לבן שלי כסא אוכל, כבר לפני חודשיים +
ביררתי הרבה, הסתובבתי בכמה חנויות, בסוף הזמנתי וירטואלית מחנות,
משהו מאוד מאוד מוצלח!
המושב עולה ויורד, המשענת מכווננת ל- 3 מצבים (מאוד נוח שאפשר להשעין את המשענת אחורה לדוג' כשבאמצע הארוחה הילד רוצה לשתות), על השולחן יש מגש נוסף נשלף בקלות לניקוי (או לבשרי/חלבי), השולחן גם כן יכול להתכוונן אחורה או קדימה, ריפודים נשלפים וכביסים.
כמובן שזה מתקפל, וגם השולחן יורד בקלות ויש מקום מאחורה לתלות אותו
קוראים לכסא הזה "כסא אוכל לתינוק 6 מצבים", יש אותו בכל מיני חברות, כל חברה צבעים אחרים לריפוד ושינויים קלים, כמו לדוג' סל מתחת לכסא / שולחן יותר קטן או גדול / שולחן מחולק או לא, דרך אגב השולחן של הכסא שיש לי בבית הוא מחולק לכמה תאים וזה מאוד נוח! לדוגק כשאני שמה לו פופסים / לחם לאכול לבד, אני שמה לו כמה באמצע ועוד כמה בכל תא, זה ממש אטרקטיבי בשבילו לקחת כל פעם מתא אחר, וזה גם מעסיק אותו יותר זמן...

אני בזמנו מאוד התלבטתי בין הכסא הזה לכסא פשוט יותא שמתקפל דק יותר (כמו קרש גיהוץ) התייעצתי עם כל מיני וכולם אמרו לי שעדיף לי את זה שתופס קצת יותר מקום אבל עם יותר אפשרויות...

אני מאוד מאוד מרוצה וממליצה בחום!!
עלה לי 299 ש"ח (במקום 399, יש על זה 25% הנחה) ומשלוח חינם עד הבית, הגיע אלי תוך יומיים!

מצ"ב קישור לחנות שקניתי שם, אבל תעשי חיפוש קצר ברשת ותראי עוד כל מיני חברות...
https://www.babystav.co.il/כסא-אוכל-לתינוק-כולל-מצבי-גובה-משתנים-דגם-הוני---honey

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת את כסא האוכל של איקאה
שימושי אצלינו מאוד ועובר בין כל המשפחה והאחיינים, ממש נודד מבית לבית
קל מאוד לניקוי, כי אין בו שקעים ובליטות, פשוט להרכבה וקומפקטי וקטן.
אישית לא ממש אהבתי כסא שמתלבש על כסא, זה לילדים גדולים יותר, וגם אז, יותר נוח לי שלילד יש גובה ושולחן משלו.
75 שקלים ויש עכשיו גם איקאה סייל.

• הוסף לסימניות
היה בעבר מבצע בבאזר שטראוס על כיסא שמתלבש על כיסא רגיל, של אינפנטי
ב-70 ש"ח.
קניתי ואני מאד מאד מרוצה!!
נח, לא גדול מידיי ומרווח לילד הקטן
2 מגשים, קל מאד לניקוי

• הוסף לסימניות
גם לי יש כסא של איקאה(אפילו 2...) ואני מאד מרוצה ממנו, אבל...
לדעתי זה תלוי בצרכים. כשהיו לי ילדים קטנים היה לי כסא מהסוג שבתיהG ממליצה עליו, ומאד נהניתי מהפונקציות שלו, גם מרופד ונוח, גם נשכב- מאד יעיל לתינוק שעדיין מתעייף מישיבה ארוכה, גם עולה ויורד וגם מתקפל. היום הצרכים שלי השתנו ואני צריכה את הכסא לנכדים. הוא קומפקטי ונכנס מצוין לארון. אם את צריכה כסא שמתקפל הוא יהיה לך פחות נוח לשימוש יומיומי כי הוא לא מתקפל אלא מתפרק. שולפים לו את הרגליים והמושב נשאר שלם. זה מצוין לסבתא ששומרת את הכסא כל השבוע בארון(בגלל מידותיו הוא נכנס נפלא לכל ארון ממוצע) ופותחת אותו לשבתות. אם את צריכה במשך היום לפתוח ולסגור כמה פעמים נראה לי שזה פחות פרקטי.

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת את כסא האוכל של איקאה
שימושי אצלינו מאוד ועובר בין כל המשפחה והאחיינים, ממש נודד מבית לבית
קל מאוד לניקוי, כי אין בו שקעים ובליטות, פשוט להרכבה וקומפקטי וקטן.
אישית לא ממש אהבתי כסא שמתלבש על כסא, זה לילדים גדולים יותר, וגם אז, יותר נוח לי שלילד יש גובה ושולחן משלו.
75 שקלים ויש עכשיו גם איקאה סייל.
יש להם 2 מגשים(לבשרי ולחלבי)?

• הוסף לסימניות
אחרי נסיונות רבים....
אין על הכיסא של איקאה!
נח מאוד, מתנקה בקלות וזול....

• הוסף לסימניות
למי שלא אכפת מגודל ומסיביות,הכי איכותי זה צ'יקו. בשימוש אצלי כבר 7 שנים, 3 ילדים חרשו עליו. נהנים ממנו מאד.
ובשבילי זה שלא תופס כיסא נוסף בשולחן זה יתרון. (יש אורחים, חסרים מקומות...)
יש לו מגש מתפרק, עולה וירד, נשכב, סל סינורים מאחור, החומרים קלים מאד לניקוי,
מוכרים אותו עכשיו ב550 (בחסדי שמואל, מבצע של החברה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת