כיסא מחשב/ מנהלים איכותי בבני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעזרתכם והכוונתכם, איפה אפשר לרכוש כיסא מחשב טוב.
הכיסא מיועד לאשה שיושבת על כסא מנהלים שעות רבות, כיון שהיא סובלת מפריצת דיסק, אז אפילו בעת קיפול כביסה או עבודות בית אחרות, היא יושבת עליו.
היא גם סובלת מעודף משקל. לכן כל הכסאות הללו שמיועדים למשקל עד 100 ק"ג לא מתאימים לה.
ראיתי באתר של צרעה כסאות נהדרים, אבל המחיר שלהם...
קניתי לה כסא באחת החנויות בבני ברק, שהציעו מבצעים על כסאות המחשב/ מנהלים שלהם, אבל הכסא שרד בקושי שנה וחצי. הוא כנראה לא התאים, גם בגלל הישיבה הממושכת וגם בגלל המשקל הגבוה.
אז אם תוכלו בבקשה לעזור ולסייע מנסיונכם האישי, אודה לכם מאד. מדובר בחסד אמיתי עם אשה שסובלת מאד מהגב, והכסא הוא בשבילה ממש משענת ולא רק כביטוי.

• הוסף לסימניות
ראשית, כסא מחשב אינו כסא מנהלים, אלו שני סוגי כסאות, שכל אחד יעודו אחר, ממילא הוא בנוי באופן אחר.
שנית, לענ"ד אם האשה סובלת מהגב והכסא הוא בגדר "משענת", אין ברירה, אלא להשקיע ולקנות משהו ברמה גבוהה.
נראה שהסיבה שהכסא נשבר, מכיון שהוא לא היה באיכות גבוהה.
את מסתמא מכירה את המשפט, שלעיתים זול הוא יקר.
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את ה"הממשרד"-נראה לי שהיום הם במתחם רימונים...
שם יש מבחר בהרבה מחירים
דברים טובים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1154230:
ראשית, כסא מחשב אינו כסא מנהלים, אלו שני סוגי כסאות, שכל אחד יעודו אחר, ממילא הוא בנוי באופן אחר.
שנית, לענ"ד אם האשה סובלת מהגב והכסא הוא בגדר "משענת", אין ברירה, אלא להשקיע ולקנות משהו ברמה גבוהה.
נראה שהסיבה שהכסא נשבר, מכיון שהוא לא היה באיכות גבוהה.
את מסתמא מכירה את המשפט, שלעיתים זול הוא יקר.
שיהיה בהצלחה.

אני לא מחפשת זול. רק לשלם מחיר שפוי יותר ממחירי צרעה, שמתחילים מששת אלפים ש"ח ללא מע"מ ומעלה.
חשבתי להשקיע בכיסא איכותי כאלפיים ש"ח. אתה חושב שאין לי סיכוי למצוא כסא איכותי במחיר כזה?

• הוסף לסימניות
מה עם ד"ר גב?
יש להם כסאות במחירים הרבה יותר נמוכים.

להמליץ? אני כמה חודשים במקצוע :)
אולי יש כאן מישהו שיושב יותר שנים ממני על הכסאות שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1154399:
מה עם ד"ר גב?
יש להם כסאות במחירים הרבה יותר נמוכים.

להמליץ? אני כמה חודשים במקצוע :)
אולי יש כאן מישהו שיושב יותר שנים ממני על הכסאות שלהם.
לגבי דר' גב, חפשי באינטרנט דברים שכתבו עליהם.
אני קניתי אצל וקסמן בכ- 600 ש"ח כסא למחשב (היו כאן כמה קבוצות שהתארגנו לקניה מרוכזת), הכסאות טובים מאוד, הם נמצאים בפתח תקווה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1154391:
אני לא מחפשת זול. רק לשלם מחיר שפוי יותר ממחירי צרעה, שמתחילים מששת אלפים ש"ח ללא מע"מ ומעלה.
חשבתי להשקיע בכיסא איכותי כאלפיים ש"ח. אתה חושב שאין לי סיכוי למצוא כסא איכותי במחיר כזה?

לא בטוח שלצרעה יש כיסאות במחיר הזה..
בנוסף הם במבצע עכשיו.

קבצים מצורפים

• 0be-מבצע סוף שנה 2013.png
    KB 586.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תנסי אצל אחים המבורגר בפ"ת. כסאות אורטופדים מחזיקים שנים. אני קניתי מתצוגה לפני כ-9 שנים.גם אז עלה לי כ1500. אבל שווה כל אגורה.

• הוסף לסימניות
יש לי דר. גב כבר כמעט 5 שנים ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
ישנם כיסאות ארגונומיים. אך,
הכי חשוב שהכיסא יהיה מותאם למשתמש מבחינת גובה, וכו.
בנוסף, חשוב שהמשענת תכסה את השכמות ותיתן תמיכה לכל הגב. זה יותר חשוב מסוג הכיסא.
אם תרצי, יש לי על כך חומר מבוסס (אקדמאי).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1154734:
ישנם כיסאות ארגונומיים. אך,
הכי חשוב שהכיסא יהיה מותאם למשתמש מבחינת גובה, וכו.
בנוסף, חשוב שהמשענת תכסה את השכמות ותיתן תמיכה לכל הגב. זה יותר חשוב מסוג הכיסא.
אם תרצי, יש לי על כך חומר מבוסס (אקדמאי).
בהצלחה!
המון תודה!
אני אשמח לקבל.
אם תוכלי בבקשה לשלוח אלי למייל: dvory357 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
ממליצה ממליצה מאד!!!
על החנות ווקסמן בפ"ת יש להם תצוגה של הכיסאות אפשר לשבת ולבחור מהו הכסא הנוח והטוב ביותר ולהתייעץ בקשר למשקל ולכל שאר הפרמטרים...
יש להם יחס מעולה, ויעוץ מקסים, רק שצריך להגיע למקום וזה קצת קשה אבל שווה.
הייתי גם בממשרד ובעוד כמה חנוות באיזור בני ברק בכל חנות יש הרבה פחות דגמים רלוונטים והמחירים הרבה יותר יקרים!!!! וסתם חבל!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה