דרוש מידע כיסוי גשם לעגלת סייבקס מיוס

• הוסף לסימניות
מבררת איפה קונים? ירושלים.
מה המחיר?
והאם זה אותו אחד לאמבטיה ולטיולון?
תודה רבה.
ברשת לא מצאתי כלום :(

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שיודע איפה קונים חדש אשמח לשמוע.
בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה ניתן למצוא ?
אין לי בעיה גם מיד שנייה
גם לאמבטיה וגם לטיולון

• הוסף לסימניות
מחפשת כיסוי גשם לאמבטיה ולטיולון יד 2 לעגלת סייבקס מיוס,
במצב טוב ,
אשמח אם יש למישהי .

• הוסף לסימניות
מחפשת כיסוי גשם לאמבטיה ולטיולון יד 2 לעגלת סייבקס מיוס,
במצב טוב ,
אשמח אם יש למישהי .
תנסי לחפש באלי אקספרס
יש להם להרבה סוגי עגלות

• הוסף לסימניות
אני ביררתי עם כמה חנויות על חלק אחר שרציתי
כולם אמרו לפנות ישירות לחברה, אין אפשרות להשיג את חלקי העגלה בנפרד

• הוסף לסימניות
הם לא עונים במייל ,
יש דרך התקשרות אחרת ?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי באתר שלהם?

• הוסף לסימניות
הם לא עונים במייל ,
יש דרך התקשרות אחרת ?
אם רכשת במקום מסודר
את יכולה להגיע אליהם לקיסריה ולבקש מהם.
אני הגעתי אליהם לתיקון וכמה חלקים באמבטיה הוא הביא לי חדשים (רק כי יצאו להם צ'פים)

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו יד 2 או קישור מאליאקספרס - אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה