דרוש מידע כיסוי לסירים לשבת

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות את זה.
היכן אפשר להשיג זאת?
תודה מראש לעונים\נות!

• הוסף לסימניות
בבני ברק - ראיתי ברח' ר' עקיבא 104 בחנות נוסטלגיה

• הוסף לסימניות
חמסה וכסף - ירושלים
קניון רמות ואולי גם ברב שפע

• הוסף לסימניות
שנקיס ברחוב פתח תקוה בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי/ו יכולה להסביר מה זה כיסוי לסירים?

• הוסף לסימניות
מישהי/ו יכולה להסביר מה זה כיסוי לסירים?

במקום לכסות את הסירים שעל הפלטה בשמיכה מקופלת ושרופה בכל קצותיה, או ערימת מגבות שצריכה מהנדס כדי להעמיד אותה בצורה טובה,
יש כיסוי ייעודי, בגודל מותאם לפלטה ממוצעת, מבודד חום מעולה, ונראה לי גם חסין אש אבל בלי אחריות... לפעמים זה גם יפה וכולל רקמה מפוארת "לכבוד שבת" וכדומה.

• הוסף לסימניות
קבלתי מתנה ואין לי מה לעשות אם זה
אשמח למכור:)
דווקא ממש יפה אבל לא שימושי:p

• הוסף לסימניות
קבלתי מתנה ואין לי מה לעשות אם זה
אשמח למכור:)
דווקא ממש יפה אבל לא שימושי:p

וואו זה הדבר הכי מומלץ שיש!!!
תנסי כמה שבתות לא תחרטי....
זה שומר על חום מצוין. את שמה חלה על סיר מתחת לזה תוך כמה דקות היא עסיסית....
אפילו שבת אחת שכחנו להדליק תפלטה.. :( ובגלל שהיה את הכיסוי הזה האוכל היה חם!!!!
בהחלט ממליצה לכל מי לשא מכיר את הפלא הזה עדיין...

• הוסף לסימניות
לכסות בזה את הסירים לרוב הדעות מותר כי הכיסוי רק מלמעלה ולא מהצדדים ולכן זה לא הטמנה.
אבל להכניס חלה מתחת כשהיא מעל סיר, והיא מכוסה לגמרי זה הטמנה שאסורה אפילו מערב שבת בדבר שמוסיף הבל.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי קנו לי מתנה מדהימה ליום ההולדת-כיסוי כזה מיוחד לפלטה קנו חלק ונתנו לרוקמת לרקום: אין כמו האוכל של אמא
עם קשוטים- שימושי ביותר ומחמם את הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה