כיסוי לספה- עזרה והתיעצות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשבילי האשכול היגיע בדיוק בזמן
יש לי ספה דו מושבית כמו פותחת האשכול, עם צדדים צרים מעץ. היא כבר בת 20+ שנים והגיע הזמן לחדש את המושבים. ההורים שלי קנו לי מתנה ספוגים בגודל המתאים וגם בד ריפוד ואני צריכה לתפור:D.
מאוד חשוב לי שזה יהיה כביס ובקלות, אני מתלבטת איך לתפור את הכסויים: או כמו סדין עם גומי למטה או כמו ציפית, ואם כמו ציפית אז עם רוכסן או בלי, בקיצור איזה סגירה שתאפשר להוציא ולהכניס בזריזות?
וגם אני רוצה להוסיף בין הספוג לריפוד משהו אטום למים (שמא יפספסו לי על הספה...). מה כדאי? להניח פלסטיק שקוף כזה של מפות (איך זה יחזיק?) או להצר מגן מזרון?
אשמח להצעות, ופותחת האשכול - אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת באשכול שלך, אני חושבת שזה יכול להועיל גם לך...

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לי שזה יהיה כביס ובקלות, אני מתלבטת איך לתפור את הכסויים: או כמו סדין עם גומי למטה או כמו ציפית, ואם כמו ציפית אז עם רוכסן או בלי, בקיצור איזה סגירה שתאפשר להוציא ולהכניס בזריזות?
לדעתי סדין אם גומי הכי טוב ואם היה לי אפשרות גם הייתי עושה בנוסף אפשר לשים מתחת סדין ניילון עם בד מגבת כמו ששמים בחדרי שינה וזה הפתרון האולטימטיבי לדעתי.
ציפית נראה לי יעמוד בצורה פחות יפה.

• הוסף לסימניות
אני תפרתי ריפוד לספה לפני פסח, אחרי שנים של חלום... היה המון עבודה אבל יצא שווה. המליצו לי לעשות ציפוי מבד פשוט וחלק לפני הריפוד כדי שיהיה אפשר להכניס ולהוציא בקלות. זו היתה עצה מעצבנת אבל מצוינת. קניתי בד כותנה ליקרה לבן, גזרתי שני ריבועים שעיגלתי את הפינות שלהם ותפרתי אחד לשני. עם צד אחד פתוח להכנסת הספוג.
בריפוד של הספה רציתי שהתפרים יצאו בקו ישר עם הכריות אז קניתי בד ריפוד כמובן. (היה בול את הבד של הכסאות שלנו בס"ד!) גזרתי שני ריבועים ללמעלה וללמטה של הכרית ופס להיקף.וחיברתי בסבלנות. מקוה שאני מובנת. באמצע הפס של ההיקף מאחורי הכרית, עובר הרוכסן. קניתי רוכסן של מטר וחצי שיהיה קל לכבס אח"כ. (ילדים וכו)
כמה שהריפוד יותר קטן הכרית תצא יותר מועגלת. במיוחד אם משתמשים בספוג.
מצטערת על התמונה, זה מה שיש לי כרגע.
אענה בכיף על שאלות.

קבצים מצורפים

• ספה.png
    ספה.png
    KB 273.3 · צפיות: 109

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה