כיסוי לקרש גיהוץ

• הוסף לסימניות
השניה גמרתי "נגלה" של גיהוץ, על כיסוי חדש (החסין אש) - שקניתי השבוע. מה אומר, היתה לי שעה של גיהוץ שלא הרגשתי שעברה בכלל.
המגהץ מחליק בקלילות על הכביסה, כשמגהצים על כפתורים לא מרגישים אותם בכלל כי הם טובעים בספוג של הכיסוי, וגם הבעיה שתמיד המגהץ היה משאיר לי עיגולים של מים על החולצות - נעלמה.
בקיצור, ממליצה מאוד. המחיר לא בשמים, 100 ש"ח בלבד, ואני לא משווקת של המוצר...:)

• הוסף לסימניות
ראיתי כבר ב50 ש"ח.

התורה חסה על ממונם של ישראל

• הוסף לסימניות
זה לא חדש! להורים שלי יש את זה שנים.....

• הוסף לסימניות
פה במודיעין עילית זה משווק רק מס' חדשים כך שלא הכרתי את המוצר הזה קודם, ואני משתפת את כל מי שעדיין לא מכיר. שווה!

• הוסף לסימניות
עוד משהו,
הכיסוי טוב בעיקר למגהץ אדים.
כבר שמעתי מכמה משווקים ונשים שהכיסוי כמעט לא משמעותי למגהץ קיטור.

מעניין לשמוע מנסיונן של נשים נוספות.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה יש להשיג באשדוד?

• הוסף לסימניות
יש לי אותו גם כבר כמה שנים, והוא גם מאוד משמעותי למגהץ קיטור.

• הוסף לסימניות
גם עד היום גיהצתי עם קיטור אבל הגיהוץ על הכיסוי הזה היה יותר קל. לדוג', כשהפכתי את החולצה כשהיא סגורה וגיהצתי מאחורה, לא הרגשתי את הכפתורים כי הם שקעו בפנים אז הגיהוץ היה אחיד.

• הוסף לסימניות
באשדוד יש הרבה פעמים במכירות ב"בית דוד שאול"

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין לבעית הכפתורים!

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מרוצה והעברתי הלאה
אמנם הגיהוץ עצמו אולי יותר חלק (לא כ"כ משמעותי עבורי כי אני משתמשת במגהץ קיטור איכותי)
אבל כשמזיזים את החולצה על הקרש זה נצמד לכיסוי כמו סקוטש ומעצבן

• הוסף לסימניות
באשדוד אפשר להשיג בשמחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה