עזרה כיסופיות...............

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אפשר לעשות עם חישופיות (חלזונות ענקיים בלי קונכייה) שיוצאות כל לילה ומטיילות לי במטבח??
בהתחלה הם יצאו מהרווח בין השיש לכיור, ואחרי שסתמנו הם ב"ה לא מטיילות על השיש ובכיור :eek::eek: אבל בארונות המטבח ועל הריצפה- כן.:confused:
אני רוצה פיתרון שיעשה לזה סוף ולא מלח או משהו בסיגנון שזה פיתרון ריגעי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במטבח??
בהתחלה הם יצאו מהרווח בין השיש לכיור, ואחרי שסתמנו הם ב"ה לא מטיילות על השיש ובכיור :eek::eek: אבל בארונות המטבח ועל הריצפה- כן.:confused:
אני רוצה פיתרון שיעשה לזה סוף ולא מלח או משהו בסיגנון שזה פיתרון ריגעי
קוראים לזה "חשופיות",
מגעילות מאד
תעשי מסגרת של מלח, כמו גדר כזו שלא יעברו אותה.
נראה לי זה בגלל מערכת ביוב ישנה, יכול להיות?

• הוסף לסימניות
חבילת מלח עולה 1.30 זה הכל....

• הוסף לסימניות
חבילת מלח עולה 1.30 זה הכל....
נכון,
אבל זה מעצבן מאד לראות אותן מכווצות ולפנות את הגוויות....
אם ביקשת, @הדר 310
פתרון סופי,
זה נראה לי שיפוץ יסודי של האינסטלציה.
תנחומיי...זה באמת לא נעים.

• הוסף לסימניות
הן לא מתקרבות למלח. אין שום גוויות אם את מפזרת שכבה עבה של מלח.

• הוסף לסימניות
אצלנו המלח הרחיק אותם לגמרי

מקסימום אם מגיעות שוב שמים שוב מלח (בשפע...) ואז שקט לעוד תקופה

• הוסף לסימניות
יש חומר בטמבור בשבילם
הורים שלי שמו במרפסת פעם אחת - ומאז שקט
(תבדקי לגבי שימוש במטבח)

• הוסף לסימניות
אגב, צריך מלח גס, ולא מלח בישול.

• הוסף לסימניות
מפזרים. שכבה מכובדת, סביב כל חור.

• הוסף לסימניות
קניתי פתיון לחלזונות במשתלה. מיגר את הבעיה. זה משהו כמו פתיתים ירוקים. הם באים לאכול ומתים. רעיל מאד!!! אולי לא מתאים לבית עם ילדים. תתייעצי במשתלה או עם מדביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה