כיפה אדומה-ורודה?

• הוסף לסימניות
לא ביקרתי כאן זמן רב, ההוואי חסר לי,ההשראה מהיצירות שמעלים המוכשרים כאן,
הביקורת והפידבק.
רק מה לעשות ואני בתקופה עמוסה עד מאוד.
נשלים בעתיד,בע"ה.

אני רק מעלה חלק מציורי קיר מלפי פסח,לחו"ד,בשביל להשתפר בעתיד.
הפלש של המצלמה שלי חזק מדי,ולכן נשרפים לפעמים הגוונים הבהירים בתמונה(כמו הצל בתחתיות ,בלובן של הציפורים ובבד הלבן שבסל)
להת'

קבצים מצורפים

• מוקטן 075.jpg
    KB 639 · צפיות: 11
  • פינת בובה לגן מרים מוקטן1.jpg
    KB 237.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון זה מהמם!!!!!!!!
ברמות!!!
את פשוט ענקית, באמת.
אני אוהבת שהעיניים ע-נ-ק-י-ו-ת יותר ומרוחקות יותר, אבל גם ככה זה קסום ועליז ביותר.
שאפו!

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה היא נראית כאילו היא יוצאת מהקיר.
יפה מאוד ומוצלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;983870:
דבר ראשון זה מהמם!!!!!!!!
ברמות!!!
את פשוט ענקית, באמת.
אני אוהבת שהעיניים ע-נ-ק-י-ו-ת יותר ומרוחקות יותר, אבל גם ככה זה קסום ועליז ביותר.
שאפו!

תודה!
מרוחקות מהאף,או המרווח בינהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;983912:
בתמונה הראשונה היא נראית כאילו היא יוצאת מהקיר.
יפה מאוד ומוצלח.

איך רואים שהיא שילמה טוב יותר,הא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;983914:
תודה!
מרוחקות מהאף,או המרווח בינהם?
המרווח.
כמו בציור המצעים, בקיצור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
וואו רק עכשיו ראיתי- ממש מחיל אל חיל.
מדהים, חבל שהלקוחות האחרים גם הם לא משלמים יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה