כיפה אדומה

• הוסף לסימניות
טוב, זה ממש בוסר. פעם ראשונה שאני מעזה להעלות לכאן משו. מעניין לשמוע את דעתכם המלומדת.
אה, ואתגר לחיפאים - זהו את המקום.

קבצים מצורפים

• IMG_0673.JPG
    2.8 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה שקיבלת אומץ, תמשיך להעלות תמונות, קבל ביקורת (לפעמים קטלנית) ורק כך תוכל להתקדם ולהשתפר.

החשיפה טובה מאוד וצבעים מצויינים, אבל מאוד מציק לי שזו תמונה רוחבית ולא אנכית.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לפספס את הפנורמה ברקע... נראה משהו באיזור שדרות קיש.
גן אלנבי אולי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדשטין;578155:
טוב, זה ממש בוסר. פעם ראשונה שאני מעזה להעלות לכאן משו. מעניין לשמוע את דעתכם המלומדת.

יפה!

• הוסף לסימניות
סחתיין על האומץ :)

בנוסף להערות של יוסי שימי לב להקפיד לא להשאיר "זנבות" שמושכות
את העין מהנושא, יש לך בצד שמאל איזה משולש קטן לבן מיותר

מבחינת הקומפוזיציה, הייתי מצפה מתמונה שהרושם המתקבל (לפחות אצלי) ממנה זה
שהפרח פונה "במבטו" ימינה (הגבעול והראש) יהיה בצד שמאל של הפריים
וכדי לתפוס גם את הבנין הייתי מצלם כמה צעדים ימינה ככה שהפרח משמאל והבנין מימין

יש גם רושם של חיתוך אגרסיבי מעט בתחתית הפרח, יותר מהגבעול והעלים שם היה משדרג
(פריים אנכי כמו שיוסי הציע היה פותר לך את הבעיה)

מוטי :)

• הוסף לסימניות
זה נראה בנין ברחוב לאונבלום ומתחת גשר רופין
כנראה צולם באזור הדשא הגבוה מתחת לרש"י?
צדקתי???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדשטין;578155:
יפה ! יפה

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לחיפאים מפגיני הידע. צולם בהר שמעל מעונות גאולה, ופונה באמת לכוון ויז'ניץ. צל"ש למנחשים!!!
מומלץ לטייל, הפריחה שם באזור מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

• הוסף לסימניות
לחיפאי ולחיפאים

התמונה מקסימה!
נהנתי להזכר בנשכחות..
ולמי שמכיר את חיפה- זו ממש תמונה חיפאית קלאסית שיכולה להיות בהרבה מקומות ירוקים עם נוף עירוני למעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה