התייעצות כיפה-איפה קונים משהו יפה וטוב?

• הוסף לסימניות
כמו הרבה אני קונה כיפה אצל 'אלטמן' כי שם יש כיפות חצי שטוחות וכו'
אבל הבעיה שלי שאחרי חודשיים בערך הכיפה כבר לא נשארת באותו צבע...
האם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות כיפות מהסוג הנ"ל שנשארות בצבע השחור המקורי שלהם או שבאמת אין מה לעשות וצריך לקנות כל חודשיים כיפה?

• הוסף לסימניות
כמו הרבה אני קונה כיפה אצל 'אלטמן' כי שם יש כיפות חצי שטוחות וכו'
אבל הבעיה שלי שאחרי חודשיים בערך הכיפה כבר לא נשארת באותו צבע...
האם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות כיפות מהסוג הנ"ל שנשארות בצבע השחור המקורי שלהם או שבאמת אין מה לעשות וצריך לקנות כל חודשיים כיפה?
באיזה עיר?
בבני ברק יש כתרי אותויות
@80108

• הוסף לסימניות
החנות נקראת אותיות יודאיקה, אהרונוביץ 59 מול ר"ע על הצומת.
אין בעיקרון כיפות בגזרה שטוחה, ורוב הכיפות הן של הופמן.

• הוסף לסימניות
ממליץ על כיפות הדר, מוכרים אותם במשכן התכלת
אבל גם הם מתי שהוא מגיע יומם, לא נראה לי שיש כיפות שנשארות לעד בצבעם
בכ"א הדר מחזיק לי לכה"פ 4 חודשים

• הוסף לסימניות
הכיפות של משכן התכלת ממש איכותיות. עם זאת, יקרות.

• הוסף לסימניות
כיפות הדר במשכן התכלת עולות סביב ה-24 ש"ח
אלטמן יותר זול?

• הוסף לסימניות
מצטרף
ממש מתסכל הכיפות של אלטמן
יומיים בשמש וכל הצבע יורד
זה הבגד הכי יקר-תבדקו את זה 25₪ לכל חודש חודשיים !!! טירוף!

• הוסף לסימניות
נראה לי שבחנות מול איצקוביץ יש מבחר לא רע.

• הוסף לסימניות
שאלתי ב'משכן התכלת' והמוכר אמר לי שגם הכיפות שלהם משנות צבע בשמש, והוא אמר שכך זה יהיה בכל הכיפות כי זה שחור וזה מושך שמש,
האם אין בד קטיפה שחור שלא דוהה בשמש? או שזה אינטרס של היצרנים שזה ישנה צבע ואז נצטרך לקנות חדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה