כיפות מקרטון - איפה אפשר לקנות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אין לקנות דבר כזה? מנין זה מגיע לכותל, למשל?

• הוסף לסימניות
מכינים מעיגול בריסטול (שחור..)
חותכים ב-4 פינות מקבילות בעומק של 3-4 ס"מ
ומהדקים יחד את שני קצות כל פינה.

• הוסף לסימניות
תודה! מה קוטר העיגול (למבוגר)?

• הוסף לסימניות
דווקא מקרטון?
נראה לי שמבד זה קצת יותר מכובד..
(אלא אם כן את צריכה את זה לאיזו הצגה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1470403:
נראה לי שמבד זה קצת יותר מכובד..
לגמרי נכון.
מחיר הכיפות מבד שמיובאות מסין כ"כ נמוך שהוא כמעט זהה לקרטון תוצרת הארץ.
לכיפות קרטון שחור/לבן אין בכלל ביקוש.
מי כן מזמין עדיין מקרטון? אנשים שחשוב להם שבזמן החופה האורחים יחבשו כיפה בצבע הפרחים..
כבר יצא לי לגזור בצבעים ורוד בייבי, צהוב, אדום, כתום..

• הוסף לסימניות
עדיף לי שתהיינה כיפות חד פעמיות, שבן אדם לא יחשוב שמישהו אחר חבש אותן לפניו (יש כל מיני איסטניסים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1470461:
לא הבנתי מה הקשר לכמות. מה מחיר השטנץ?
השטנץ קיים אין צורך לשלם עליו.
לשלם צריך על הקרטון והעבודה, ועבודה כזאת אנחנו עושים רק בכמות גדולה.

כיפה מבד עולה 2.5 ש"ח, ניתן להשיג במגוון צבעים ואפילו עם רקמה מסביב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה