"כיפת ברזל"

• הוסף לסימניות
ובכן, בלי הרבה דיבורים..

קבצים מצורפים

• כיפת ברזל.jpg
    KB 979 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
כיפת ברזל עם פונפון !!
נייעס!!

ובכל זאת ..
ה׳ ירחם עלינו

• הוסף לסימניות
וואו, קצת קשה לראות נושא כ"כ כבד ועצוב (במיוחד אחרי הטרגדיה היום...) בפורמט כ"כ חמוד וקליל.
בכל אופן הציור מתוק מאוד. שיהיו רק בשורות טובות ושבעז"ה הלחימה תעזור ותעבור בשלום ללא נפגעים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;894995:
וואו, קצת קשה לראות נושא כ"כ כבד ועצוב (במיוחד אחרי הטרגדיה היום...) בפורמט כ"כ חמוד וקליל.
בכל אופן הציור מתוק מאוד. שיהיו רק בשורות טובות ושבעז"ה הלחימה תעזור ותעבור בשלום ללא נפגעים נוספים.

אמן!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

סליחה,

הייתי עסוקה בהימלטות וכעת אני שולחת את ברכותי ממקום מסתורי שלא הייתי חושפת בשלב זה ברשת מטעמי בטחון אישי.

ראיתי נהנתי וסיפרתי לחברים;)

עבודה מהירה יפה ומבטיחה

• הוסף לסימניות
חזזזזזזזזזזזזזק!
אהבתי! הייתי עושה אותו יותר חרדי... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניברסל;901174:
עזה בצד שמאל, (אולי אלו טילים מיהודה ושומרון ה"י)
הנה בשבילך בכיוון הנכון (חוץ מהחתימה ההפוכה) :D
ד.א. ציור מקסים, דוד וגוליית בגירסה עכשיווית...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.6 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה