כיצד אנו מסייעים לגרועים שבאוייבנו?

• הוסף לסימניות
- כמה מוצרים נוספים מגיעים מעזה? ואם זה עוזר לנו וזו הדרך היעילה ביותר מה הבעיה?
- ואם התכוונת ליצרן אז הוא גם היצרן של אריאל, פמפרס, טייד ועוד מוצרים שבכל בית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי אני אחשוב לעבור לחברה אחרת,
אחרי שיוכיחו לי שיש עוד סבונים שמורידים את השומן
בכזו יעילות וכזו קלות כמו פיירי...
זה מה שאמרה לי אשתי, עד שניסתה את סבון הכלים של 'סנו' - והיא מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
הוא לא מתקרב

• הוסף לסימניות
פיירי כבר לא מה שהיה פעם.
לאחרונה המרקם דליל ולא מנקה כמו בעבר...
עדיף כבר באמת לחזור לסנו.

• הוסף לסימניות
בפיירי יש כמדומני 36% חומר פעיל.
במשך שנים סבלתי מחתכים קשים בידיים, עד שרופאת עור שאלה אותי אם אני משתמשת בפיירי כי החומר הפעיל שבו מאוד לא בריא לעור.
מאז אני משתמשת בפלמוליב שיש בו 18% חומר פעיל והחתכים נעלמו.
בסנו יש מספר אחוזים זהה לפיירי.

• הוסף לסימניות
אפשר כמובן לשטוף עם כפפות גומי,
אבל תוצאה של סבון וניקוי מושלם אכן רק בסנו ופיירי

• הוסף לסימניות
[

אני מעדיפה לקנות של חברה שאינה מכירה במדינת ישראל
מאשר מוצר כחול לבן ממפעל מחלל שבת...

למה זה כתוב בצהוב שאי אפשר לקרוא??
כזה דבר אתם צריכים לכתוב באדום זורח!!
העם אתכם, חזקו ואמצו.

• הוסף לסימניות
אשכול קורע במיוחד....

זה מוזר, כי פעם באמת נתקעתי בלי סבון כלים ורצתי למכולת נידחה כדי לקנות. מכולת מהסוג שעליה נכתב השיר "מדפיו הריקים מכוסים באבק כבר שנתיים מונח המרצע בשק..."

בקיצור, אני חוזרת עם פיירי צהוב שכולו בערבית, כולל המדבקות הקדמיות...

אז נכון, אל תתנו לחַיות לחְיות, אבל תנו להם לשטוף כלים...

• הוסף לסימניות
לא מעניין אותי! שיכתבו מה שהם רוצים! למה זה אמור לרגש אותי? בגלל שאיזה גוי טיפש מחו"ל לא מבין מה קורה פה לכן הוא נהיה מהגרועים באויבינו? אם הוא היה פוגע ביהודים ניחא, אבל סתם כתב משהו? לא מעניין אותי אני עסוק מידי בשביל להתעסק עם זה העיקר שיש סבון כלים טוב! מה שאני אומר שזה משהו מאד שולי בחיים שלנו מכדי להתעסק עם זה.

• הוסף לסימניות
בקיצור, ניק חדש מזהיר אותנו לא לקנות פיירי ומכוון אותנו בעדינות לקנות את סנו. העולם מעניין...
הגזמת! זה לא נקרא ניק חדש, ממש לא עושה רושם שהוא הוקם למטרות פרסום לפני חודש וחצי...
באמת איפכא מסתברא;);););)

• הוסף לסימניות
למה זה כתוב בצהוב שאי אפשר לקרוא??
כזה דבר אתם צריכים לכתוב באדום זורח!!
העם אתכם, חזקו ואמצו.

א. כי זו סטיה מחוקי האשכול
אז לחשתי בשקט...

ב. אדום פשוט דוקר בעינים

• הוסף לסימניות
פיירי כבר לא מה שהיה פעם.
לאחרונה המרקם דליל ולא מנקה כמו בעבר...
עדיף כבר באמת לחזור לסנו.

כנראה שאת משתמשת בפיירי הלבן (שנמכר במכירות של משנת יוסף), אין לי מושג למה, אך הוא באמת הרבה פחות יעיל.

• הוסף לסימניות
איך הגעת עד לעזה קודם תחשוב על הנהג אוטובוס הערבי שאתה מפרנס והעובד של בזק ומי בנה את הבית שאתה גר בו ומה כתוב בתעודת זהות הכתומה של המשלוחן שמביא לך את הפיירי הבייתה וכשאתה מזמין שיפוץ הפועלים הם רק יהודים

• הוסף לסימניות
אבל יש מוצר בשם 'פיירי' [FAIRY] שמי שרוכש אותו פשוט מסייע ל'נאצים'!

מזכיר לי פרסומת שראיתי לאחרונה, בו הקריין מדבר נגד בזק בינלאומי וכמה שהם גרועים...

(מדהים! הוא לא דיבר על איכות המוצר אלא על דברים צדדים כמו למשל 'סביבת העבודה המשעממת בבזק בינלאומי'... ואף מילה על פיירי...).

מעניין, אבל פתאום התחלתי להתעניין בבזק בינלאומי...

כנראה שבימינו, ימי המדיה הקופצת והמידע המהיר, פרסומת רגילה מהסוג הישן והטוב לא עובדת... הפרסומאים שלנו מצאו דרך חדשה ליצור שיח סביב מוצר שהם מעוניינים בקידומו...

פרסומת הפוכה כבר אמרנו?

(אופס, במו ידי הקפצתי את האשכול והייתי שותף פעיל לפרסום... מקווה שיזכרו אותי שם בפיירי.. לי אין בעיה עם כיתוב בערבית :))

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אכתוב כאן את כל רשימת המוצרים והשירותים שאתה משתמש ונתמך בזה וזה מסייע לאויב כדברך
אתה תרצה לבחור בסיום קריירה בעולם מחוסר יכולת קיום בו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה