כללי כיצד דוגמים צבע?

• הוסף לסימניות
הקובץ המצורף - התקבל בPDF.
ולא, אין לי בהישג יד כרגע פוטושופ.

מישו יכול לתת הסבר קטן - אולי אקרובט כן יכול לדגום???

ואולי - לעזור לי ולדגום את הגוון כדי להגיע לערכים נכונים??

תודה מראש.

ניסיתי להעלות, ולא מצאתי דרך אחרת....
מצורף הקישור לג'מבו מייל.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=16c5ba22f6314c158f71c50f0f49d9b4

בהערכה מרובה על הטרחה!

• הוסף לסימניות
c-39
m-35
y-71
k-6
ערכים של צבע זהב....
יש לי עוד סוג של ערכים לזהב
c-29
m-37
y-100
k-4

• הוסף לסימניות
תודה, תודה!

והערכים ב RGB??

• הוסף לסימניות
r-182
g-162
b-71
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שוב תודה!
וחבל שא"א לצלצל פעמיים....

c-39
m-35
y-71
k-6
ערכים של צבע זהב....
יש לי עוד סוג של ערכים לזהב
c-29
m-37
y-100
k-4

את הקובץ המצורף קיבלתי מבית הדפוס "כזה ראה וקדד" כדי ליצור גוון זהב שיצא אצלם זהב...
לכן היה חשוב לי לדגום אותו ספציפית (א"כ- מהם "ערכים נוספים"?)

אגב, מה הנפקא-מינא לבית דפוס באלו ערכים אשתמש - RGB / CMYK???

הסגירה הסופית של הקובץ - תהיה גם בPDF ולא ראיתי אפשרויות לבחירה בין סוגי הערכים. (מה שכן יש בסגירה בפורמט תמונה - JPG למשל.)

• הוסף לסימניות
תלוי איפה את סוגרת את התמונה.
אם זה בפוטושופ והקובץ נמצא על RGB כך זה נשמר בערכים אלו אם הקובץ בCMYK זה נשמר בערכים אלו.
וזה תלוי מה בית הדפוס רוצה..

• הוסף לסימניות
לא פוטושופ. דוקא קורל.

ולבית הדפוס זה לא משנה - רק "שיהיה אותו דבר" כמו הקובץ שנשלח....

שוב תודה על הקדשת הזמן, והסבלנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה