כיצד הן תופחות בחורף?

• הוסף לסימניות
החלות????
הבו רעיונות
כשמזג האויר קר בחוץ

• הוסף לסימניות
מכניסים את הקערה לאשפתון ואת האשפתון מתחת לפוך. מנסיון.

• הוסף לסימניות
מכסים בניילון נצמד, מכניסים מתחת לשמכת צמר מעליה פוך ומדליקים את הרדיאטור בחדר סגור :)

• הוסף לסימניות
פשוט מאד ממלאים קומקום מים רותחים - שמים בקערה יותר גדולה ונותנים לקערה של הבצק לצוף מעליה. - תופח ברגע.

• הוסף לסימניות
מכסים בשקית ניילון אטומה ומעליה שמים קופסת גפרורים שהגופרית מופנית כלפי הבצק (כמובן שההיא לא נוגעת בו אלא בשקית) - הגופרית מתפיחה את הבצק במהירות.
בדוק!!!

• הוסף לסימניות
אצלי, הנילון מכסה את הבצק ועליו מגבת גדולה

• הוסף לסימניות
מכסים ומכניסים לתנור עם חום נמוך-נמוך.

• הוסף לסימניות
אני מכסה בנילון ושמה את הקערה מתחת לפוך

• הוסף לסימניות
לסיכומו של דבר:
להניח את קערת הבצק בתך קערה עם מים רותחים, לעטוף באשפתון, לשים מעל קופסת גפרורים, לשים מעל מגבת, שמיכת צמר ופוך ולהכניס לתנור בחום נמוך נמוך כשבחדר דולק רדיאטור והחדר סגור :)

• הוסף לסימניות
חכי.. מי אמר לך שזה הסוף.
אני בכ"א שמה מים טיפה חמימים וכמובן אשפתון עם מגבת מעל.

• הוסף לסימניות
מנסיוני עם שמיכת פליז זה תופח מצוין, אין צורך דווקא בפוך.

• הוסף לסימניות
מכסים במגבת ושמים מזגן על חימום
[זה מה שאני עושה]
או ליד תנור מחומם

• הוסף לסימניות
יש אחת ענת שעושה ערבי הפרשת חלה
והיא מוכרת קערה מדהימה עם מכסה
שתוך 40 דק' הבצק תופח יופי, גם בחורף,

• הוסף לסימניות
המים שצריך להוסיף לבצק, שמים אותם כשהם רותחים מאוד.
יש לי מכסה לקערה. כך זה נשאר סגור מתחמם עם עצמו. לא מגבות/תנורים/גפרית....

• הוסף לסימניות
מנסיון של בית קפוא בחורף, אופציה 1, לשים מים ממש חמים בבצק ואם לא עוזר, אז 2, אני מחממת תנור למינימום מעלות, אצלי זה 50 מעלות ומכניסה את הקערה לתנור לתפיחה.

• הוסף לסימניות
לי יש פתרון מקסים!!!
אני פשוט קונה חלות רותחות בחנות:p:p:p

• הוסף לסימניות
מדליקים את התנור ושמים את הבצק ליד. (בד"כ יש משהו שנאפה בתוך הזמן הזה)
מכסים את הקערה טוב כמובן.
במקרים חריגים (שלג באוקרינה...) שמתי מיים חמים מאוד ולא חמימים. (לא רותחים!)

• הוסף לסימניות
מים חמים מידי פוגמים בתפיחת השמרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;664879:
יש אחת ענת שעושה ערבי הפרשת חלה
והיא מוכרת קערה מדהימה עם מכסה
שתוך 40 דק' הבצק תופח יופי, גם בחורף,
לטפאור יש כזה כלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה