דרוש מידע כיצד ולמי ניתן למכור שטרות ובולים ישנים?

• הוסף לסימניות
יש גם שטרות כסף חדשים שעתידים להיות שווים הרבה מאוד כסף. כמו למשל השטר המדהים שתמונתו מצורפת, שהודפס בכמות קטנה ואזל כליל כבר ביום ההשקה, אספנים חרדיים לא זכו מכיוון שיום ההשקה חל בשבת.
כבר עכשיו, אספנים ישלמו עליו כל מחיר, אבל אין מי שמוכר.

(סוחר אחד, בסלובקיה, יש לו למכירה במחיר מפולפל, אבל לא עושה משלוחים).

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה שטרות ישנים וגם מטבעות
(הכי עתיק שנת תשט) אשמח לשמוע מי קונה?

• הוסף לסימניות
ספר תניא שהודפס בעצרת המיליון עם הסמל של העצרת, הודפסו 100 יחידות כאלה, כמה שווה?

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק אנשים מוזרים כאלה עם משקפים עגולים בקצה החוטם וכרס נאה ורחבה.. ויש להם כל מיני תמונות תלויות בגלריה ששוות הון ואתה אומר לעצמך, גם הבת שלי בגן יכולה לקשקש ככה ;) מתעסקים באוספים שונים, כמו אלה שמתראיינים בעיתונים כדי למלא את העיתון..
באסה....
אני אספן חובב של בולים.
יש לי כמויות בולים עתיקים כולל של פלשתינא -א”י ושל גרמניה הנאצית ועוד כ70 מדינות.
כל בול ישן יצטרף לאוסף בשמחה.
בולים שיצאו לאחר פטירת מרן הרב עובדיה עם דמותו שווים משהו?
אני לא מתעסק עם בולים
יש לי מטבע של 5 שח עם איזה ציור מיוחד מאחור שווה קצת מעבר ל- 5 שח?

• הוסף לסימניות
יש לי אוסף של בולים, אבל מושקע מאוד, עם הרבה מאוד סטים של בולים שקיבתי מאבא שלי, השאלה אם שה שווה, בעבר כשניסתי להציע למישהו, הוא הציע כ10אל"ש על כל האוסף, אבל הוא היה ערבי ונראה לי שניסה לעקוץ אותי...
השאלה האם יש אספן/ מתווך שאפשר לפנות אליו.

• הוסף לסימניות
יש לי אוסף של בולים, אבל מושקע מאוד, עם הרבה מאוד סטים של בולים שקיבתי מאבא שלי, השאלה אם שה שווה, בעבר כשניסתי להציע למישהו, הוא הציע כ10אל"ש על כל האוסף, אבל הוא היה ערבי ונראה לי שניסה לעקוץ אותי...
לפי מה שכתבו כאן שאין לזה שוק, נראה ש.... :unsure:

• הוסף לסימניות
דבר איתי
534mmm @ gmail.com

• הוסף לסימניות
פתחתי ת'קופת חיסכון שלי ומצאתי כמה שטרות של 100 ו- 20
100 שחור, 20 ירוק
מה עושים עם זה??
אפשרי לקנות בחנות? ללכת לבנק? או שזה שווה קצת יותר??

• הוסף לסימניות
פתחתי ת'קופת חיסכון שלי ומצאתי כמה שטרות של 100 ו- 20
100 שחור, 20 ירוק
מה עושים עם זה??
אפשרי לקנות בחנות? ללכת לבנק? או שזה שווה קצת יותר??
אפשר לקנות בחנות בחופשיות.
ולבנק/ציינג' ודאי.
אם הם במצב מצויין (פינות שלמות ומיעוט קמטים) יש שווי קצת יותר (מקס' 10% יותר בשוק החופשי) גם בזה יש ביקושים יותר לסוגים מסויימים או אם יש מספר סידורי מעניין.

• הוסף לסימניות
למה הכוונה כמה?
כמה בכמות?
אין לי מושג
חלקם לא ממוינים עדיין- מבולגנים בקופסא
כמות גדולה
בעיקר תלוי בשלמותם, פנקסים שלמים, או דפים עם כל השובלים, יש יותר שווי, אם לא, אז זה יותר לפי קילו...
(כלומר יש כאלה שאוהבים לקנות אוספים שלמים לא ממויינים על דעת שהם ימצאו בתוכם "מציאות".)
שלח אליי מייל עם תמונות ונבדוק בבסיס...
534mmm @ גימייל וכו

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה שווה המטבע שיש עליו תמונה של הרמב"ם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה