כיצד להגן על עור הפנים מן האדים של סנט מוריץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243349:
אוקיי, כמו שכתבנו באשכול ההוא, אני את חובתי להזהיר לפי הבנתי עשיתי. מגוון סיפורי הזוועה שהועלו כאן רק מחזקים את שמחתי שהוצאתי את הרעל הזה מביתי. מי שרוצה עדיין להשתמש- שיהנה.
תודה :)
עשית מעל ומעבר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243349:
אוקיי, כמו שכתבנו באשכול ההוא, אני את חובתי להזהיר לפי הבנתי עשיתי. מגוון סיפורי הזוועה שהועלו כאן רק מחזקים את שמחתי שהוצאתי את הרעל הזה מביתי. מי שרוצה עדיין להשתמש- שיהנה.

לפחות מי שישתמש וייהנה גם יזהר...
זה הכל.

• הוסף לסימניות
למי שמעונין יש משחת אסטוניש מעולה לניקוי כיריים וסירים וכדומה במבצע מדהים בברכול, קניתי 6 ;)
10 ש"ח לקופסא ובקניה מעל 100 ש"ח 6.8 ליחידה אחת. זה חצי מחיר אז מי שרוצה לנסות -כדאי מאוד. (אין לי אחוזים אבל מאז שגילינו אותה משפחתית אנחנו מברכים על זה כל הזמן)
מורחים את המשחה על המשטח, כדאי לחכות קצת ואז לשפשף קצת ולשטוף.
חרסה המליצו לי על זה לניקוי שריטות בכיורים.

(אגב, למי שזה יותר מלחיץ אותה מהקטע של הבריאות- לאמא שלי נהרס תנור מסנטמוריץ, הדופן פשוט התחוררה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243365:
למי שמעונין יש משחת אסטוניש מעולה לניקוי כיריים וסירים וכדומה במבצע מדהים בברכול, קניתי 6 ;)
10 ש"ח לקופסא ובקניה מעל 100 ש"ח 6.8 ליחידה אחת. זה חצי מחיר אז מי שרוצה לנסות -כדאי מאוד. (אין לי אחוזים אבל מאז שגילינו אותה משפחתית אנחנו מברכים על זה כל הזמן)
מורחים את המשחה על המשטח, כדאי לחכות קצת ואז לשפשף קצת ולשטוף.
חרסה המליצו לי על זה לניקוי שריטות בכיורים.

(אגב, למי שזה יותר מלחיץ אותה מהקטע של הבריאות- לאמא שלי נהרס תנור מסנטמוריץ, הדופן פשוט התחוררה.)

כשמשרים את התנור לילה שלם בסנט מוריץ אז הדופן מתחוררת. (ששזה היה מיד הרבה זמן)
אני כבר כמה שנים עובדת עם הסנט מוריץ אני לא יגיד שזה לא חומר מסוכן
אבל כמו כל חומר אחר הוא מסוכן...
וכשיודעים איך להשתמש בו אז הכל הולך ב"ה חלק ולא מילוני אזהרות כמו שהקודמת כתבה בתוך שקיות וכו... תמיד אפשר להזהר יותר אבל לא צריך.
משפריצים והולכים לנשום טיפה אויר, פותחים חלון ואחרי כמה דקות אין זכר לריח.
ואז אפשר לנקות בקלות עם כפפות.
מאד פשוט וקל. אני ממש לא מבינה מה הויכוח.
אחת תגיד שהיא מנקה את השירותים עם פנטסטיק והוא עושה את אותה פעולה כמו אקנומיקה. אני אישית טוענת שאין כמו אקונומיקה. כל אחת ודעתה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו בעיקר בערב פסח ולפעמים באמצע השנה ואין כמוהו!!! לא זכור לי שנכוויתי פעם.
אני עובדת עם כפפות עם חלונות פתוחים וגם בני ביתי יודעים שעכשיו בורחים ממני...
להסרת כתמים קשים של כביסה, משפריצים סנט מוריץ ומכבסים והכל יורד.

• הוסף לסימניות
יש לי גיסה שאצלה הסנט מוריץ הוא כמו מגבון בתדירות השימוש, קירות, דלתות שלחן אוכל וכו'
ואף פעם לא שמעתי ממנה על נזק שקרה לה ממנו,

• הוסף לסימניות
לא צריך להגזים-
אני משתמשת בסנט מוריץ כל השנה ובערב פסח במיוחד, [אני אוחזת כבר במיכל השלישי]
וב"ה לא כוויות ולא בעיות, כתוב על החומר הוראות בטיחות ואם לובשים כפפות למה שיהרס העור של הידיים?
אגב, כל חומרי הניקוי הורסים את הידיים בשימוש בתדירות מוגברת, בערב פסח אני לובשת כפפות גם בשימוש עם א. כביסה פנטסטיק או אקונומיקה

• הוסף לסימניות
כלל בסיסי לשימוש בסנט מוריץ:
לא משתמשים במתז! ההתזה ממלאה את האויר ברסיסים קטנטנים
שופכים ישר בהבקבוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243365:

כן. נכון.
טכנאי תנורים אמר לאבא שלי שהוא מתפרנס בערבי פסחים בזכות הסנט מוריץ :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה