כיצד להגן על עור הפנים מן האדים של סנט מוריץ?

• הוסף לסימניות
מסיכת אב"כ.

• הוסף לסימניות
פשוט-
לא להשתמש בסנט מוריץ!!!!
חומר מסוכן ומיותר
סנו פורטה עושה את אותה עבודה אפילו טוב יותר ואין לו ריח או אדים מסוכנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1243143:
פשוט-
לא להשתמש בסנט מוריץ!!!!
חומר מסוכן ומיותר
סנו פורטה עושה את אותה עבודה אפילו טוב יותר ואין לו ריח או אדים מסוכנים

לקחת אויר, לרסס ולברוח......:eek::eek:
אח"כ לחזור ולנקות את מה שנמס:)

• הוסף לסימניות
אחרי השימוש בו- כואב לי הראש...
אבל...אין תחליף לעוצמת הניקוי שלו!!!- אז אני שמה ניילון או מכסה על הסיר לפני שהאדים מתפזרים

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בסנט מוריץ לעיתים ממש ממש רחוקות ואני מאד מפחדת ממנו, אבל הוא מנקה מדהים,
סנו פורטה חומר נחמד, לא משתווה ולא דומה לעוצמה של הסנט מוריץ!
אתמול השתמשתי בו לניקוי מיקורגל שהיה עליו כתמים חזקים שלא ירדו עם אף חומר אחר, תוך כדי אני מתחילה להרגיש צריבה בלשון, ממש כמו כוויה שאוכלים מאכל חם מידי, למזלי תפסתי מיד ועפתי משם רחוק!
סתם שתבינו איזו עוצמה מסוכנת יש בו!

• הוסף לסימניות
אני מרססת על אדן החלון וסוגרת את החלון לכמה דקות.
האדים מתפוגגים, ואז אני מנקה בתוך הבית, עם כפפות כמובן.

• הוסף לסימניות
גם החומר שהשתמש בו המדביר של גרוס הוא חומר מדהים! קוטל מזיקים ששרדו כל חומר אחר!
רק תספרו בכמה הודעות פה הבליעו אגב את הנזקים של הסנט מוריץ, החל מ"כואב לי הראש" ו"צריבה בלשון" ועד אשפוזים וה' ישמור מה עוד. די!!
לא מבינה, לא מבינה, לא מבינה!!! את מי שמשתמש בו. הנקיון עלה לנו לראש? כתם על המיקרוגל שווה את הסיכון הזה? מי יודע איזה נזקים השאיפה של החומר עושה שלא בטווח המיידי?
התנור שלי נקי, מבטיחה לכם! ואני לבית שלי, גם לכספת נעולה לא מעיזה להכניס את החומר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1243169:
גם החומר שהשתמש בו המדביר של גרוס הוא חומר מדהים! קוטל מזיקים ששרדו כל חומר אחר!
רק תספרו בכמה הודעות פה הבליעו אגב את הנזקים של הסנט מוריץ, החל מ"כואב לי הראש" ו"צריבה בלשון" ועד אשפוזים וה' ישמור מה עוד. די!!
לא מבינה, לא מבינה, לא מבינה!!! את מי שמשתמש בו. הנקיון עלה לנו לראש? כתם על המיקרוגל שווה את הסיכון הזה? מי יודע איזה נזקים השאיפה של החומר עושה שלא בטווח המיידי?
התנור שלי נקי, מבטיחה לכם! ואני לבית שלי, גם לכספת נעולה לא מעיזה להכניס את החומר הזה.

אלף צלצולים!
לא מבינה איך לא הוציאו אותו מחוץ לחוק.

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא אבין למה אישה תעדיף תנור מטופח על פני עור ידיים מטופח,
זה עוד בלי להכנס לסכנה הבריאותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1243169:

יש הבדל ענק!!!!!!!!
בין חומר שלא ידוע מאיפה המדביר השיג אותו בדיוק...
חומר שלא מאושר לשיווק, בטח לא בלי אישורים מיוחדים
עם הוראות פעולה מאוד ברורות!

לבין....
סנט מוריץ שנמצא בכל חנות על המדף
ומאושר למכירה לכל אחד (אפילו לא מעל גיל 18.. )
כמובן שזה חומר שצריך להיזהר איתו מאוד! אבל לא להסחף...

יש כאלו שעושה להם טוב להשתגע בניקיון שהכל ינצוץ.
יש מי שמוכנה לשלם ע"ז מחיר ויש מי שלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1243177:
אני אף פעם לא אבין למה אישה תעדיף תנור מטופח על פני עור ידיים מטופח,
זה עוד בלי להכנס לסכנה הבריאותית.

יש כפפות בימינו :)
לא מכירה אישה שאוהבת כיריים מלוכלכות...

יש מי שרוצה לעבוד קשה בחומרים כמו וינדולין אולי ? ;)
ויש שעובדות יותר קל עם חומרים חזקים.

• הוסף לסימניות
תגידו מה שתרצו, אני לא מוותרת עליו, אבל יש דרך לעבוד איתו! זה לא וינדולין ולא אמה!
אני מרססת על אדן החלון בתוך אשפתון, ואז משאירה את זה כמה שעות. כמובן שאני עם כפפות... ואז פשוט לשטוף כלים בלי לשפשף, והכל נוצץ!!!
אני עובדת איתו רק במקום מאוורר, ולא על יד ילדים, אני סןגרת את הדלת.

• הוסף לסימניות
סנו פורטה מנקה מצויין כיריים.
לא להגזים.

• הוסף לסימניות
כולכן צודקות!
אך סנט מוריץ הוא כמו אופטלגין: עוצמתי ומזיק אבל כשצריך מאד- משתמשים!

• הוסף לסימניות
תשתמשי עם משחת אסטוניש ותראי נפלאות. בואי אלי לראות את הכיריים אחרי עבודה לא ארוכה.
על מצות "ונשמרתם" שמעתם?
(ומי שהשווה בין זה לחומר הדברה- כאן לדעתי זה הרבה פחות חיוני ולכן אסור להיכנס לסכנה, האם אפשר להשוות כתם בכיריים למזיקים וחרקים שמשתלטים על הבית? לסנט מוריץ יש תחליפים שאולי מצריכים קצת יותר מאמץ אבל לא יותר מזה.)
ובכלל- אחרי כל הנזקים ששומעים כאן- איך???

• הוסף לסימניות
תפסיקו להיסחף! איזה נזקים ?

אני שנים שנים עובדת עם סנט מוריץ ואין כמוהו!
מקסימום שקרה - זה קצת גירוי אדום על העור איפה שלא נזהרתי, אחרי יום זה עבר.
אף פעם לא נהייתה לכם כוויה מסיר/אוכל חם/מים חמים? גם זה הורס את העור... עובר אחרי יום יומיים.

אין לכם קומקום בבית? זה גם מסוכן מאוד!!
אז תפסיקו...

כל השנה משתמשת יותר בסנו פורטה
אבל ערב פסח אין כמו סנט מוריץ
שמים כפפות כמובן בלי ילדים בסביבה
וזהו, משתמשים בזהירות ובקלות.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אצלינו תמיד נזהרו מזה בבית ולא השתמשו.
אחותי אלופת הנקיון החליטה שחייבים להשתמש בזה כדי שיהיה נקי,
השתמשה כמה פעמים בזהירות מרובה!
ו -----
נכוותה רציני!! כן!
זה פשוט חומר מסוכן!
עדיף תנור מלוכלך ולא להשתמש בזה! במיוחד שיש תחליפים טובים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה