נקודת זינוק
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש רעיון?
נכתב ע"י הלו קיטי;1243143:פשוט-
לא להשתמש בסנט מוריץ!!!!
חומר מסוכן ומיותר
סנו פורטה עושה את אותה עבודה אפילו טוב יותר ואין לו ריח או אדים מסוכנים
נכתב ע"י פרפר;1243169:גם החומר שהשתמש בו המדביר של גרוס הוא חומר מדהים! קוטל מזיקים ששרדו כל חומר אחר!
רק תספרו בכמה הודעות פה הבליעו אגב את הנזקים של הסנט מוריץ, החל מ"כואב לי הראש" ו"צריבה בלשון" ועד אשפוזים וה' ישמור מה עוד. די!!
לא מבינה, לא מבינה, לא מבינה!!! את מי שמשתמש בו. הנקיון עלה לנו לראש? כתם על המיקרוגל שווה את הסיכון הזה? מי יודע איזה נזקים השאיפה של החומר עושה שלא בטווח המיידי?
התנור שלי נקי, מבטיחה לכם! ואני לבית שלי, גם לכספת נעולה לא מעיזה להכניס את החומר הזה.
נכתב ע"י פרפר;1243169:גם החומר שהשתמש בו המדביר של גרוס הוא חומר מדהים! קוטל מזיקים ששרדו כל חומר אחר!
רק תספרו בכמה הודעות פה הבליעו אגב את הנזקים של הסנט מוריץ, החל מ"כואב לי הראש" ו"צריבה בלשון" ועד אשפוזים וה' ישמור מה עוד. די!!
לא מבינה, לא מבינה, לא מבינה!!! את מי שמשתמש בו. הנקיון עלה לנו לראש? כתם על המיקרוגל שווה את הסיכון הזה? מי יודע איזה נזקים השאיפה של החומר עושה שלא בטווח המיידי?
התנור שלי נקי, מבטיחה לכם! ואני לבית שלי, גם לכספת נעולה לא מעיזה להכניס את החומר הזה.
נכתב ע"י Smeshi;1243177:אני אף פעם לא אבין למה אישה תעדיף תנור מטופח על פני עור ידיים מטופח,
זה עוד בלי להכנס לסכנה הבריאותית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים