דו"ח כיצד להתכונן לדיון בבית משפט על דוח חנייה

• הוסף לסימניות
הייתי בבית משפט ברמת גן הגיע אישה עם שלושה תינוקות בני כ-3 ומטה, (אולי השאילה חלק מהשכנים) הם בכו ונידנדו ועצבנו את כל מי שחיכה שם..
אחד האנשים שאל אותה על כמה הדוח שלה וגייס מכולנו את ה-450 ש"ח כדי שתעוף משם.

שיטה? או באמת חוסר התארגנות?

לסקרנים- יצאתי עם פשרה של 50%

• הוסף לסימניות
התשובות הנל רלוונטיות גם על דוח משטרה?
יש לי משפט על דוח חניה ממשטרה, ברחוב עם מצוקת חנייה נוראית. 2 רכבים שלי קיבלו דוח, הבעיה שאחד מהם על שם אבא שלי.
יש לי דיון על שניהם, בנפרד, בעוד שנתיים, יש דרך לקשר ביניהם? לקחת אחריות גם על הרכב שלא על שמי?

• הוסף לסימניות
יש לי השבוע משפט בעירית בני ברק על דוח חניה
אין לי זמן ללכת עם מי אני צריך לדבר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
התשובות הנל רלוונטיות גם על דוח משטרה?
יש לי משפט על דוח חניה ממשטרה, ברחוב עם מצוקת חנייה נוראית. 2 רכבים שלי קיבלו דוח, הבעיה שאחד מהם על שם אבא שלי.
יש לי דיון על שניהם, בנפרד, בעוד שנתיים, יש דרך לקשר ביניהם? לקחת אחריות גם על הרכב שלא על שמי?
קיבלתי זימון לחודש מאי, למישהו יש תשובות בשבילי?
אני יכול להשפט גם על הדוח השני שהוא על שם אבא שלי? 2 הדוחות קיבלו זימון למשפט לאותו יום אותה שעה...
האם ייפוי כח רשום בכתב יד יספיק? זה קביל בבית משפט?

• הוסף לסימניות
יש לי השבוע משפט בעירית בני ברק על דוח חניה
אין לי זמן ללכת עם מי אני צריך לדבר
תודה רבה
עם התובע,
כדאי אבל שתנסה להתפשר איתו,
אם ירחם מה טוב,
ואם לא תשלם ותגיד לו שיבטל לך תדיון ושישלח לך אסמכתא למייל שביטל,
תעדכן מה קרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה