כללי כיצד לפתוח את התפריט הבא באינדיזיין? הוא לא מופיע אצלי

• הוסף לסימניות
111.jpg

1. אני ובעלי מתנסים קצת בתוכנה,
כיצד פותחים את התפריט שמוקף באדום? הוא לא מופיע (אינדיזיין 2018)...

2. במידה ופתחתי מסמך לדוגמא עם 50 עמודים, פתאום נזכרתי שאני מעוניינת להוסיף עמוד נוסף
בין עמודים 10-11, כיצד מוסיפים עמוד במיקום הזה?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
1. זה הסרגל העליון. הוא משתנה בהתאם לפעולות שאתם עושים
(אם נמצאים במצב טקסט, מופיעים כלים של טקסט. אם נמצאים במצב של גרפיקה, כשבוחרים אובייקט - זה מופיע כמו בתמונה)
2. בחלונית ה-pages הולכים לעמוד שאחריו רוצים להוסיף עמוד, ובסרגל התחתון של החלונית לוחצים על לחצן שנראה כמו עמוד עם קיפול, או שלוחצים קליק ימני ובוחרים באפשרות הראשונה - insert pages

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

בנוגע לסעיף 1, הקטנתי את המסגרת של התמונה והבנתי שאם לוחצים על אחד הכפתורים בתפריט שמסומן באדום (בתמונה למעלה) זה מיד תוחם את התמונה לגודל של המסגרת..
אבל אני לא רואה אותו משום מה (את התפריט), מה לא עשיתי נכון?
אולי אני לא בחרתי נכון את האובייקט?

• הוסף לסימניות
הקפצה..
מישהו יכול לעזור בבקשה?

• הוסף לסימניות
האם אתה עובד על מסך קטן? אם כן אין מקום בסרגל למעלה לכל הכפתורים.
אבל אפשר להגיע לזה דרך תפריט Object-Fitting וללחוץ על הפקודה הרצויה וגם תוכל ללמוד את קיצורי הדרך בע"פ ולהשתמש עם המקלדת במקום העכבר.

טיפ קטן כשאתה מקטין מסגרת עם תמונה, אם תלחץ על קונטרול באותו זמן, התמונה גם כן תוקטן.

• הוסף לסימניות
האם אתה עובד על מסך קטן? אם כן אין מקום בסרגל למעלה לכל הכפתורים.
אבל אפשר להגיע לזה דרך תפריט Object-Fitting וללחוץ על הפקודה הרצויה וגם תוכל ללמוד את קיצורי הדרך בע"פ ולהשתמש עם המקלדת במקום העכבר.

טיפ קטן כשאתה מקטין מסגרת עם תמונה, אם תלחץ על קונטרול באותו זמן, התמונה גם כן תוקטן.

אולי זה נחשב מסך קטן, כן.
איפה התפריט הזה ממוקם? אם אפשר את כל הדרך אליו בבקשה זה יעזור מאד.
(כן אני משתדלת לזכור קיצורי דרך גם)

תודה על העצה זה יעזור מאד, כי המסגרת הזאת כל פעם קצת מפריעה.

• הוסף לסימניות
ללחוץ על תפריט Object ואח"כ Fitting ובתפריט שנפתח ישנם כמה אפשרויות

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אם אפשר עוד משהו (אני פשוט נתקלת בזה עם העבודה..)
כיצד מוסיפים מספרים לעמודים באופן אוטומטי? (במרכז העמוד למטה) לא כולל העמוד הראשון?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אם אפשר עוד משהו (אני פשוט נתקלת בזה עם העבודה..)
כיצד מוסיפים מספרים לעמודים באופן אוטומטי? (במרכז העמוד למטה) לא כולל העמוד הראשון?
פותחים תיבת טקסט במאסטר היכן שרוצים למקם את המספר רושמים שם מספר כלשהו. מסמנים את המספר ולוחצים אלט קונטרול שיפט +N ואנטר לאחר מכן מעתיקים את אותה תיבה לעמודה השמאלית.

• הוסף לסימניות
פותחים תיבת טקסט במאסטר היכן שרוצים למקם את המספר רושמים שם מספר כלשהו. מסמנים את המספר ולוחצים אלט קונטרול שיפט +N ואנטר לאחר מכן מעתיקים את אותה תיבה לעמודה השמאלית.

אני אנסה בהמשך, כרגע קצת לחוץ לפני שבת.
מקווה שאסתדר.

תודה רבה.
התוכנה ממש מיוחדת והכל מאד נח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה