נכתב ע"י מלכי;682348:תתני לנו יותר פרטים!
אם זה רק בנוי מטקסט אחד? רב טקסט?
הערות? ומה בדיוק???
מה זה אומר מהיום למחר - שכל החומר כבר מוכן בוורד? ורק נשאר לעמד?
נכתב ע"י natittt;682359:בסיס החלוקה:
מחיר של 4-10 ש"ח לעמוד טקסט רץ
עוד מחיר לכל עמוד גרפי (שערים)
עוד מחיר לפי עמוד לטקסטים נוספים אם יש.
לסכם אם המחיר כולל תוכן ומפתחות או לא.
נכתב ע"י מלכי;682374:אני הייתי לוקחת מינימום 1000 אם זה תוך יום!
נכתב ע"י נעמהart;682384:ת'אמת, זה תיק....
......
.....
מה הייתם עושים?![]()
נכתב ע"י natittt;682390:קודם כל נעמיד את הדברים על מקומם.
הבעיות של הגרפיקאית ההיא - לא בעיה שלך.
על העבודה שלך מגיע לך מחיר מלא, + תוספת לחץ.
אלא, שאת צריכה לבדוק אם הלקוח לא יתעצבן ויברח. יש גרפיקאים שמתמחרים לפי הסיכויים שהלקוח יברח "לא, אל תלך, אני אוריד לך במחיר..."
אם את מאלה, תורידי. אם לא, תני לזה 1000 ש"ח לא כולל גרפיקה מיוחדת.
נכתב ע"י נעמהart;682405:זהו, גם אני חשבתי ככה, אבל לא היה לי אומץ....
עכשיו אני רגועה, נס שיש פה את מי לשאול!
(אבל, הורדתי קצת מה-1000 בכל זאת ההיא הבטיחה לו ב-300!)
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים