כללי כיצד מגדירים באינדיזיין באות פותחת קטע

• הוסף לסימניות
בעיצוב העימוד אני משתמשת באות גדולה שפותחת את הקטע. הכוונה אות בגודל 2 או 3 שורות שדוחפת את הטקסט.
אני רוצה שהאות הזו תדחוף לא רק את השורות שבהם היא מופיע אלא את כל גוש הטקסט.
איך עושים את זה? יש לי את זה בקובץ אבל אני לא מוצאת איפה מגדירים את זה (גם שימוש בדוגם לא מעתיק את ההגדרה הזו)
שיראה כמו בדוגמא 1 ולא כמו 2:

קבצים מצורפים

• מבנה פסקה.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אחרי הרווח של הספרה הראשונה: כונטרול \ (בין השיפט לאנטר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;568846:
אחרי הרווח של הספרה הראשונה: כונטרול \ (בין השיפט לאנטר).

תודה! אפשר קצת יותר פירוט...? לא מצליחה

• הוסף לסימניות
Type ‪-‬ Insert Special Character ‪-‬ Other‪ - Indent to Here

• הוסף לסימניות
רגע אחד. יש עוד צורה לעשות הזחה תלוייה:

תתנו לכל הפסקה כניסה של 10 PT שמאלה.
תתנו רק לשורה הראשונה מינוס 10 ימינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;568904:
Type ‪-‬ Insert Special Character ‪-‬ Other‪ - Indent to Here

ממש תודה! ניסיתי את זה ועבד מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה