כל בו לרכב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה זה סוג של תוכי?עד היום נשארה במשפחתנו האנקדוטה
ובמצב צליעה יכול להיות שגם צריך להביא לו תרופה אם מזרק וזה ירפא אותו ?נתנו לו אנטיביוטיקה עם מזרק!!
מה זה סוג של תוכי?עד היום נשארה במשפחתנו האנקדוטה
ובמצב צליעה יכול להיות שגם צריך להביא לו תרופה אם מזרק וזה ירפא אותו ?נתנו לו אנטיביוטיקה עם מזרק!!
קוואקרמה זה סוג של תוכי?
הוא נפל? נפצע?ובמצב צליעה יכול להיות שגם צריך להביא לו תרופה אם מזרק וזה ירפא אותו ?
סוג של עוף , של תוכי ?קוואקר
תוכי,סוג של עוף , של תוכי ?
לפי ערכתי הוא קיבל צליעה מהכלוב , כי בכלוב למטה יש ברזלים ויכול להיות שהרגל שלו נתפסה בין הסורגים של הקרקעית של הכלוב של התוכיםקוואקר
הוא נפל? נפצע?
זה תמיד יכול להיות גם דלקת באיזה אבר פנימי או גיד או מי יודע מה
לא נשמע לי סביר,לפי ערכתי הוא קיבל צליעה מהכלוב , כי בכלוב למטה יש ברזלים ויכול להיות שהרגל שלו נתפסה בין הסורגים של הקרקעית של הכלוב של התוכים
תוכון כך קוראים לסוג התוכי הזה , כל היום הם מצייצים זה זן הכי מצוי ומוכר בגודל כף ידלא נשמע לי סביר,
לא אמור לקרות,
איזה סוג הוא?
הוא אומנם קטן ואני מבינה למה זה נראה שהוא נפצע מהכלוב אבל זה ממש לא סביר.תוכון כך קוראים לסוג התוכי הזה , כל היום הם מצייצים זה זן הכי מצוי ומוכר בגודל כף יד
לא הוצאנו אותו בכלל מהכלובהוא אומנם קטן ואני מבינה למה זה נראה שהוא נפצע מהכלוב אבל זה ממש לא סביר.
אם מוציאים אותו מהכלוב ומשחקים איתו בחוץ- זה כבר יותר הגיוני...
הרעש לא מפריע להם.קחו בחשבון שהרעש שהם עושים לא טוב יותר מהריח.
אלא אם כן אתם מביאים ברווזי מסקובי שהם שקטים, אבל עושים ריח כמו כל ברווז אחר.
בגדול, לשמור על סביבה יבשה לחלוטין.הרעש לא מפריע להם.
השאלה היא רק איך מתפטרים מהריח.
זה כבר נשמע יותר הגיוני.לא הוצאנו אותו בכלל מהכלוב
אבל אני חושד שהילד בקטן שלנו עשה לו ניתוח לב פתוח ברגל , אבל גם לא בטוח
מה יכול להיות שיש לתוכי זיהום ברגל יש כזה דבר?זה כבר נשמע יותר הגיוני.
בכל מקרה- יכול להיות שהזדהם שם...
תעלו תמונהמה יכול להיות שיש לתוכי זיהום ברגל יש כזה דבר?
השאלה מה לצלם את הרגל ?תעלו תמונה
בתור התחלה, הכי טוב סרטון כדי שנתרשם מהבעיה.השאלה מה לצלם את הרגל ?
אם אני יצלם זה לא יעזור כי אין לתוכי איזה חתך או משהוא אחר דומה הרגל ניראת רגילה לחלוטין
כנראה משהוא בשריר שלו , וגם אני לא רואה איזה פצע
מותר לעלות כאן סרטון זה נוגד את הכלליםבתור התחלה, הכי טוב סרטון כדי שנתרשם מהבעיה.
אני לא רואה סיבה שלא,מה יכול להיות שיש לתוכי זיהום ברגל יש כזה דבר?
זה לא ניראה זיהום , זה ניראה כאילו יש לו איזה שבר ברגל , אבל הוא לא ניראה סובלאני לא רואה סיבה שלא,
ברמה האנטומית הבסיסית יש לחיות ותוכים כל מה שיש לנו כולל גידולים.
אם יש כלי דם ברגל- ויש, אז גם יכול להיות זיהום!
אולי זה יעזור (מיועד לחתולים אבל טוענים שעובד עם כל מיני חיות אחרות גם),חברים ביקשו שאשאל עבורם:
יש לנו בחצר כמה חיות בית, כגון תרנגולים וברווזים.
כעת הם כבר גדלו, והריח נורא.
מה ניתן לעשות כדי למנוע או להפחית את הריח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים