כיצד מרקדין?

• הוסף לסימניות
וואו
גדול

• הוסף לסימניות
הוא שם תחבושת שלא נרקוד לו על הדם..

• הוסף לסימניות
איזה אטרקציה להצטלם אצלך :)

• הוסף לסימניות
היי אז זה אתה שצילמת בחתונה שלנו?(לא שלי ושל בעלי אלה בן דוד ..)-החתונה בארמונות חן מיום שני שעבר...
אם כן אני יסביר לכם מה קרה.. אחד הדודים פצצת מרץ שבר את הרגל שבוע לפני החתונה:rolleyes: מסכן. והוא דוד של החתן- זה אומר שבמצווה טאנץ הוא אמור לרקוד..ואיך בדיוק?
אז אחים שלו תפסו אותו ובשביל שירגיש נוח כולם רקדו על רגל אחת :D
חמוד נכון:p
יהו חזק שתפסתם את זה:)

• הוסף לסימניות
כן,זה היה הוא
וזאת הייתי אני
למה לא אמרת שלום?

מאיר רואה הכל,כל מה שצריך לראות.

תמונה אדירה מעוררת רגשות של רחמנות ושמחה ביחד.

• הוסף לסימניות
סתם לאינטליגנציה- הגרביים האלו וכל השאר של איזה חסידות?

• הוסף לסימניות
יעל נסחפת...
כאילו בחיים לא ראית חסידים?:eek: פספוס:p

כל החסידויות לובשים גרביים לבנות בשבת ואם הם מדרגה ראשונה בחתונה וביומחול גרביים שחורות...

יש מעט חסידויות שלא....

וצילומית את רצינית? חבל שלא שאלתי אותך בחתונה מי את:)

ואם ככה את יכולה לאתר אותי מאוד מהר:)-צילמת אותי:D רגע ומי הביא את

המסריטה? כי אותה אני מכירה בלי קשר..

אהה יעל אגב הם חסידות ויזניץ ובעלי ואני היחדים פרמישלאנים:)

• הוסף לסימניות
יש הרבה חסידים שלובשים לבוש הזה
ויזניץ, באבוב, סטמאר ועוד

• הוסף לסימניות
אני מיד עלה לי-
מרוב שמחה הוא רוקד על רגל אחת
תמונה חזקה
וואוו ענק!

• הוסף לסימניות
חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פשיטת רגל אמיתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1661509:
יעל נסחפת...

כל החסידויות לובשים גרביים לבנות בשבת ואם הם מדרגה ראשונה בחתונה וביומחול גרביים שחורות...

יש מעט חסידויות שלא....

וצילומית את רצינית? חבל שלא שאלתי אותך בחתונה מי את:)

ואם ככה את יכולה לאתר אותי מאוד מהר:)-צילמת אותי:D רגע ומי הביא את

המסריטה? כי אותה אני מכירה בלי קשר..

אהה יעל אגב הם חסידות ויזניץ ובעלי ואני היחדים פרמישלאנים:)

:confused:סורי על הבורות.
הנה עכשיו אני בורה פחות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1661509:
יעל נסחפת...

יש מעט חסידויות שלא....
איזו אמירה גורפת, חסידויות מעטות לובשים גרביים לבנות, (נראה לי ממוצא רוסי) מה שנקרא ביידיש: "וויסע זוקען" הרוב לא לובשים, יעל א, סליחה שאני הורסת לך אחרי שכבר הרגשת דוקוטור לעניני חסידות.

• הוסף לסימניות
ממוצא רוסי?
ההיפך אני לא מכיר אף חסידות ממוצא רוסי שלובשים וויסע זאקן
זה יותר ההונגרים, וגאלציא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה