אופיס 365 כיצד משלבים במסמך וורד, ניקוד וטעמים ביחד?

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה דחופה!
בקובץ המצורף בזה תראו כיצד נראה אצלי בוורד, טקסט עם טעמים וניקוד יחד.
בתוך העיגולים תראו כיצד הניקוד קופץ כשמוסיפים טעם. הגופן הוא: Guttman Drogolin.
האם יש למישהו פתרון לזה?

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 10.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תשתמש בעזרא-סיל.

• הוסף לסימניות
כיצד משיגים את זה?
האם זה חינמי?
והאם זו האפשרות היחידה?

• הוסף לסימניות
2. לא יודע.
3. נראה לי.
1. כנס לאתר של מכון ממרא, אמור להיות שם קישור לפונט. חנמי/לא חנמי - אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
א. בכל הפונטים צריך לדעת את סדר הכנסת הניקוד והטעמים. אחרת יכולות להיות בעיות. באתר SBL יש מדריך שלם לנושא (כמובן רק לפונט שלהם), והוא מצורף כאן.

ב. בבירור שערכתי יצא ש-SBL היא חברה אקדמית ולא נוצרית, ולכן אפשר להצטרף אליה ולהשתמש בפונט מסחרית. אני מבקש שלא לסמוך עלי למעשה בענין, ולבדוק לבד באתר שלהם.

ג. כתובת מעודכנת להורדתSBL:
http://www.sbl-site.org/educational/BiblicalFonts_SBLHebrew.aspx

קבצים מצורפים

• SBLHebrewUserManual1.5x.pdf
    KB 377.9 · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
הגופנים של גוטמן נותנים מענה חלקי לטעמים. יש גופן חינמי שנקרא פרנקרוהל קולמוס, שמישהו בשם דב עשה לו תיקון לאופן-טייפ עם ניקוד וטעמים בצורה מדוייקת. אני לא מוצא כרגע קישור לפונט, חוץ מקישור שלא עובד, ובמחשב שאני עובד עכשיו אין את הגופן הזה. בכל אופן, יש תוכנה חינמית שנקראת Microsoft Volt שמיועדת להפיכת גופנים לאופן-טייפ. אני אף פעם לא השתמשתי בה לטעמים אלא רק לניקוד, אבל אני אנסה לעשות משהו בנידון.

• הוסף לסימניות
למי שיש תוכנת תג ויש לו ספר עם טעמים יכול לייצא לRTF ווארד קורא את הטעמים בצורה יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה