כירה חשמלית ניידת

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לך כירה חשמלית ניידת? של איזו חברה? את מרוצה?
האם את מכירה את הכיריים של "רוטל"?
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.
(דחוף להיום, כי הכריים שלי לא מתפקדות).
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי של גולד ליין - כירה בודדת. היא נחמדה מאד אם כי אין לי אותה הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
יש לי כיריים כפולות של מורפי ריצארד.
זה פעם שניה שקניתי אותם. בפעם הראשונה זה החזיק לי שנתיים.
בשימוש כמעט יומיומי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;923555:
יש לי כיריים כפולות של מורפי ריצארד.
זה פעם שניה שקניתי אותם. בפעם הראשונה זה החזיק לי שנתיים.
בשימוש כמעט יומיומי.
דווקא זה מה שיש (היה) לי (עד) עכשיו ולא הייתי מרוצה. סיוט (עד בלתי אפשרי) לנקות ולוקח 20 דקות עד שמתקרר.

ברבצ - לא שמעתי על חברת סול. איפה קנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;923593:
דווקא זה מה שיש (היה) לי (עד) עכשיו ולא הייתי מרוצה. סיוט (עד בלתי אפשרי) לנקות ולוקח 20 דקות עד שמתקרר.

ניקיון - נראה לי שכולם אותו דבר. לכלוך קשה - אני מנקה מיידית בעודו חם!
זה בטוח לא כמו כיירים רגילות...
להתקרר - אף פעם לא בדקתי, אני מורידה את הסיר וזהו... אבל 20 דקות נראה לי הרבה זמן. ובעצם מה זה משנה כמה זמן לוקח להתקרר?

אשמח לשמוע המלצות על סוגים אחרים טובים יותר [ואם יודעים מה רף המחיר.]
כנראה שאצטרך לקנות בהמשך החיים עוד כיירים...;) אין לי חיבור לגז בדירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;923619:
ניקיון - נראה לי שכולם אותו דבר. לכלוך קשה - אני מנקה מיידית בעודו חם!
זה בטוח לא כמו כיירים רגילות...
להתקרר - אף פעם לא בדקתי, אני מורידה את הסיר וזהו... אבל 20 דקות נראה לי הרבה זמן. ובעצם מה זה משנה כמה זמן לוקח להתקרר?

אשמח לשמוע המלצות על סוגים אחרים טובים יותר [ואם יודעים מה רף המחיר.]
כנראה שאצטרך לקנות בהמשך החיים עוד כיירים...;) אין לי חיבור לגז בדירה...
אני חוזרת לכאן כי זה עדיין אקטואלי :( ופתאום אני מגלה את ההודעה הזו:

ניקיון - יש כיריים עם חיפוי שקל מאוד לנקות (נראה לי שקוראים לזה קראמיות), ואז זה יותר קל, אפילו יותר מכיריים רגילות.
להתקרר - זה משנה לגבי הנמכת החום תוך כדי בישול.
ובכן, גם אני, כמוך, אשמח לשמוע המלצות, ושוב אני שואלת אם יש כאן מישהו שמכיר את הכיריים של חברת "רוטל". המוכר המליץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה