רופא כירוג פלסטי מומחה להסרת נגע בפנים

• הוסף לסימניות
שלום רב,
מחפשים המלצה לרופא שיודע לבצע הסרה ולהותיר מינימום צלקת אחריה,
קופ"ח מכבי,
במרכז.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מנסיון אחרי עוגמת נפש אצל מישהי שנחשבת למומחית...
פניתי לפרופסור מרגוליס משר"פ הדסה עין כרם, קיבלתי המלצה מאיזה עסקן רפואי+ כמה שראיתי שטיפלו אצלו.
לי היה דרך כללית,
דמי השתתפות נראה לי 500-600(לפני כמה שנים, במקום בערך 6000).
מומלץ ממש.

• הוסף לסימניות
מרגוליס מקבל חדר ליד צור הנ"ל
מעניין מה ההבדל ביניהם.
גם על צור שמעתי המלצות ממש טובות, ולכן הגעתי אליו. הסיר נגע בפנים בלי שום זכר.

• הוסף לסימניות
ד"ר תומר צור
שר"פ הדסה עין כרם
מנסיון אחרי עוגמת נפש אצל מישהי שנחשבת למומחית...
פניתי לפרופסור מרגוליס משר"פ הדסה עין כרם, קיבלתי המלצה מאיזה עסקן רפואי+ כמה שראיתי שטיפלו אצלו.
לי היה דרך כללית,
דמי השתתפות נראה לי 500-600(לפני כמה שנים, במקום בערך 6000).
מומלץ ממש.
תודה.
מעדיפה מרכז אם יש.
איך מגיעים לרופאים הנ"ל?
צריך הרי בדיקה מקדימה, לא?

• הוסף לסימניות
אפשר עוד פרטים על דר קפלן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה