דרוש מידע כירולוגית/גרפולוגית/תווי פנים

• הוסף לסימניות
שלום

מחפשת נשות מקצוע שיודעות להפעיל 30 נערות בתחום: גרפולוגיה/כירולוגיה/קריאה עפ תווי פנים וכדו'
שם מלא וטלפון
לצורך תכנית מייד לאחר הפסח

• הוסף לסימניות
וואי כמה שנסיתי להזכר בשם הספציפי הזה ולא צלח בידי
והנה את מגישה לי אותו על מגש של כסף

ת-ו-ד-ה ענקית

• הוסף לסימניות
גם רעיון, תודה

• הוסף לסימניות
לפי תווי פנים, וגרפולוגיה.

יש לה הרצאות ממש מענינות.

אפשר לקבל את המספר שלה בהודעה פרטית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת דווקא בכירולוגיה.- אבחון ע"פ כף היד.
מכירות מישהי חוץ מחני רובנשטיין?
היא עובדת יחד עם משהי בשם חיה מורגנשטרן אם אני לא טועה (שפעם אבחנה לי כף יד במהלך תוכנית ונשארתי עם פה פעור. דברה על נתונים שלא הייתה לה דרך לדעת בשום אופן!!)

• הוסף לסימניות
חני רובנשטיין
היא עובדת יחד עם משהי בשם חיה מורגנשטרן אם אני לא טועה (שפעם אבחנה לי כף יד במהלך תוכנית ונשארתי עם פה פעור. דברה על נתונים שלא הייתה לה דרך לדעת בשום אופן!!)
אשמח לקבל פרטים נוספים
וכן אם מידהי מכירה כירולוגיות נוספות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וכן אם מידהי מכירה כירולוגיות נוספות
צילי קירשטיין
0504141475
מהממת!
הבאתי אותה לצוות שלי לפני שנה והן לא גומרות לדבר על זה. היתה קולעת מצד אחד ומצד שני היתה מגוונת, גזעית ופיקנטי.

• הוסף לסימניות
צילי קירשטיין
0504141475
מהממת!
הבאתי אותה לצוות שלי לפני שנה והן לא גומרות לדבר על זה. היתה קולעת מצד אחד ומצד שני היתה מגוונת, גזעית ופיקנטי.
זוכרת מחיר?
אני מחפשת מישהי כזו לקבוצה קטנה. צוות של 10 נשים.

• הוסף לסימניות
האם מישהי יודעת אם אפשר לאבחן מחסור בויטמינים בשיטת הכירולוגיה, או שהכירולוגיה לרגשי בלבד?

• הוסף לסימניות
הי אני גם כן אשמח לדעת אם יש למישהי פרטים על מורפולוגית או כירולוגית-עדיף מורפולוגית שמתאימה לקבוצה קטנה-12 ולהפעיל בהקשר... אבל לא סתם מריחה כו כל האלו עם העצים... יותר אבחונים אמיתיים..
אני גם כן יודעת על יעל פיסם אבל היא עוסקת באבחון תעסוקתי או לשידוכים וגם תהיה מאד יקרה בשביל כזה דבר ואני מעונינת סתם אבחונים בשביל החוויה מישהי אמינה שיודעת.... ובמחיר סביר....
אשמח לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
בנוסף אשמח לפרטים על מורפולוגית או כירולוגית שעושה אבחונים פרטיים לאוו דווקא תעסוקתי או שידוכים אלא בכללי... במחיר סביר ומישהי אמינה וטובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה