שיניים כירורג לשן בינה כלואה, תחתונה על עצב?

• הוסף לסימניות
יש לי שן בינה תחתונה כלואה.
קרובה לעצב במיקום מסובך.
הרופא הזהיר ללכת רק לכירורג כי עלולים לשתק חצי פנים...

משהו מכיר? יודע?

משהי המליצה לי על אחד בשם יניב דגן - משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
נועם ברוק!
שווה לבוא גם מבני ברק!
מכירה 2 מיקרים כאלו של שן בינה כלואה על עצב ותוך דקה הוא מוציא בשיטת לייזר בלי כאבים ובלי בלאגן ובמומחיות

• הוסף לסימניות
הוא רופא שיניים מומחה לעקירות - כולל עדינות - הציל לי שורש.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה עליו באופן אישי אני עקרתי אצלו את כל הארבע שיני בינה ובעלי גם עקר אצלו שתי שיניים לשתינו היו עקירות מסובכות על העצב וכל מה שאפשר פלוס מינוס.............
והוא כירורג תותח!
באמת רופא מוצלח!
וגם מאוד מתחשב במחירים לאברכים!
הוא מקבל בקטמון במרפאה הפרטית שלו
0524206525
בריאות איתנה!

• הוסף לסימניות
יש לי שן בינה תחתונה כלואה.
קרובה לעצב במיקום מסובך.
הרופא הזהיר ללכת רק לכירורג כי עלולים לשתק חצי פנים...

משהו מכיר? יודע?

משהי המליצה לי על אחד בשם יניב דגן - משהו מכיר?
נועם ברוק הוא כירורג מומחה ולוקח זול (למעשה הוא עושה הנחות לבני תורה לא בהתחייבות)
אגב, זה שן עם ריקבון?

• הוסף לסימניות
גמני מבני ברק ולפני שבוע עקרתי שן בינה סופר דופר מסובכת
הלכתי לכירורג פרטי בבני ברק ולא הצליח לעקור לי
מרוב שזה היה כל כך מסובך ועדין
שלח אותי למישהו מאשדוד אומן קוסם יקר מאוד אבל שווה כל 10 אגורות

• הוסף לסימניות
נועם ברוק הוא כירורג מומחה ולוקח זול (למעשה הוא עושה הנחות לבני תורה לא בהתחייבות)
אגב, זה שן עם ריקבון?
הרופא התבטא חור ענק. הוא לא אמר ריקבון (וגם לא אמר לקחת אנטיביוטיקה)
הוא התבטא כמה פעמים שצריך ללכת לרופא הכי מומחה. הכי מומחה.
עלולים לשתק לך חצי פנים.

כמו שאני רואה בצילום, היא כמו מסובבת מעט הצידה כמו שאם תנסה לצאת, תדחוף את השיניים שלפניה

למשהו יש את המייל של ד"ר ברוק?
אני רוצה לשלוח לו צילומים
ולא עושים את זה בבית חולים?

• הוסף לסימניות
גמני מבני ברק ולפני שבוע עקרתי שן בינה סופר דופר מסובכת
הלכתי לכירורג פרטי בבני ברק ולא הצליח לעקור לי
מרוב שזה היה כל כך מסובך ועדין
שלח אותי למישהו מאשדוד אומן קוסם יקר מאוד אבל שווה כל 10 אגורות
מי האומן הקוסם?
מי הרופא ששלח אותך אליו?
ממש יעזור לי להבין.
כמה לקח?
חשבת על ברוק? אני מחפשת ורואה הרבה המלצות עליו.

• הוסף לסימניות
ד"ר נועם ברוק
אבל, צריך להבין ששן שיושבת על עצב בכל מקרה יש סיכון לשיתוק זמני, חלקי, או לצמיתות

• הוסף לסימניות
במרפאת חסדי השן ברח' אהבת שלו' בויז'ניץ בני ברק יש בימי ראשון וחמישי מומחה גדול מאוד לשיני בינה כלואים
המחיר בין 800 ל-1200 ש"ח.
036775986

• הוסף לסימניות
שילמתי לד"ר נ. ברוק - 1,000 טיפול קצר מינימום סבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה