שיניים כירורג לשן בינה כלואה, תחתונה על עצב?

• הוסף לסימניות
ברוך ה' אני לא אלרגי לפנצילין
פשוט כנראה שהרופא נתן כמות קטנה של אנטיביוטיקה.
כך הסביר לי מנהל המרפאה, לטענתו בהיעדר אנטיביוטיקה מספיקה, לעיתים צריך הרדמה כללית
כנראה שאתה חדש באשכול אני יסכם בקצרה: לקחתי 5 מנות הרדמה בהפרשים + המתנה בין ההרדמה לטיפול של 40 דקות להעמקת ההרדמה
איבוד הכרה 4 פעמים במהלך הטיפול הטיפול נמשך כחצי שעה
יותר משעה בחוסר תפקוד כמעט לחלוטין (תנועות לא רצוניות)
זה הוביל לביטול כלל התורים לאותו היום במרפאה
מנוחה של יומיים במיטה לאחר הטיפול
וואו, וואו,
נדיר ולא פשוט בכלל...
סליחה, אכן לא קראתי את התיאור קודם לכן...

בשביל לאזן את המקרה הזה, וכדי שאנשים לא ימנעו מעקירות בגלל פחד (כמו שכבר כתבו כאן, הדלקות והצרות ששן
בינה בעייתית עושה - סיוט וסבל...)
אני עברתי עקירה אצל כירורג פה ולסת מומחה (שן כלואה בלסת תחתונה, כמובן שקרובה לעצב משמעותי), בחסדי ה'
ההתאוששות הייתה נסבלת, הכאבים הגיבו היטב לאופטלגין (לקחתי לפי ההוראות, ללא מצפון! לא לסבול פירושו להתאושש)
לקחתי חופש מהעבודה, התפנקתי על גלידות ופינקתי את הפה (כשהיה מותר) בשטיפות מי-מלח וכדו'
היה נפוח מאד, אבל ההרגשה הייתה נסבלת.
כל יום שעבר הביא איתו ריפוי ורגיעה.
לא טיפסתי על הקירות (כמו שקרה בזמן ההתמודדות עם הדלקת סביב השן בינה...)
חבל לי על כל הלחץ והכאב שסבלתי רק בגלל פחד...

• הוסף לסימניות
אגב בניגוד אליכם אחרי הטיפול לא כאבה לי השן ולא הפה והלסת כלל, הגוף דרש מנוחה בגלל שעשיתי ניתוח ללא הרדמה.
אגב שבוע לפני הטיפול הכאבים היו כל כך חזקים, הזריקו לי ב'טרם', זריקת ולטורן, זה לא עזר פינו אותי למיון ומאז בוקר צהרים וערב הורכב מ 95% אלכוהול, וכמויות של משככי כאבים (ואנטיביוטיקה הכי פשוטה) כאמור רק עד העקירה וזהו!
נגמרו הכאבים.

• הוסף לסימניות
שים לא ימנעו מעקירות בגלל פחד (כמו שכבר כתבו כאן, הדלקות והצרות ששן
בינה בעייתית עושה - סיוט וסבל...)
אני עברתי עקירה אצל כירורג פה ולסת מומחה (שן כלואה בלסת תחתונה, כמובן שקרובה לעצב משמעותי), בחסדי ה'
ההתאוששות הייתה נסבלת, הכאבים הגיבו היטב לאופטלגין (לקחתי לפי ההוראות, ללא מצפון! לא לסבול פירושו להתאושש)
לקחתי חופש מהעבודה, התפנקתי על גלידות ופינקתי את הפה (כשהיה מותר) בשטיפות מי-מלח וכדו'
היה נפוח מאד, אבל ההרגשה הייתה נסבלת.
כל יום שעבר הביא איתו ריפוי ורגיעה.
לא טיפסתי על הקירות (כמו שקרה בזמן ההתמודדות עם הדלקת סביב השן בינה...)
חבל לי על כל הלחץ והכאב שסבלתי רק בגלל פחד...
מזדהה מאד!
היתה לי עקירה כמו שלך- דלקת עם שן בינה כלואה, גם לי עבר בקלות ממש!!
מעט משככי כאבים, יומיים מנוחה ונפיחות בפנים.
האמת, תקופה אח"כ עברתי עקירה רגילה, לא להאמין אבל ההתאוששות היתה קצת יותר ארוכה מההיא הכירוגית המלחיצה...
רק הערה חשובה- שימו לב לבצע את כל הוראות הרופא!! אני פחדתי לצחצח שיניים במקום של העקירה, והצטבר שם לכלוך שאחרי כמה ימים גרם לכאביםםם במקום שעוד לא החלים לגמרי... [השטיפה שהרופא נאלץ לעשות במקום- היתה נוראיתת וכואבתת עוד יותר מהעקירה..!]

• הוסף לסימניות
אין על דוקטור נועם ברוק
הייתי אצלו לאחר טיפול בשן בינה כלואה אצל אחד מגדולי הרופאי שיניים בארץ (אני יודע על כמה אדמו"רים מהגדולים ביותר שהולכים אליו) לאחר טיפול של שעה וחצי הוא הצליח לעקור רק חצי שן
היום הלכתי לדר ברוק ותוך 5 דקות!! ואולי עוד פחות הכל היה בחוץ, קמתי על הרגליים ויכולתי ישר לנסוע באוטובוס הביתה
אין עליו בעולם!!!!

• הוסף לסימניות
אני שילמתי לו קרוב ל3000 שקל ,על שןבינה כלואה את השיני הוצאתי אצל כץ בבית שמש כמה רמות מעל יחס הוגן מקום נקי ומסודר לא מסריח בקצה העולם בלי שרות עומדים בתור לא נותן אפילו גזות קצת לקחת הביתה והדגשתי תמחיר ל10 דקות שהיתי אצלו.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי לו קרוב ל3000 שקל ,על שןבינה כלואה את השיני הוצאתי אצל כץ בבית שמש כמה רמות מעל יחס הוגן מקום נקי ומסודר לא מסריח בקצה העולם בלי שרות עומדים בתור לא נותן אפילו גזות קצת לקחת הביתה והדגשתי תמחיר ל10 דקות שהיתי אצלו.
על מה שילמתה כזה מחיר לא שמעתי עדין מישהו ששילם את המחיר הזה, והמקום היה מאד נקי ומסודר וגם מקום לשבת היה והקצת גזות שהוא הביא לי היו מספיקות בהחלט לא היה צורך ליותר

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת אם דר נועם ברוק ראה את הצילום שלי והסכים לעשות את העקירה אצלו יש עדיין מה לחשוש?
הוא באמת יודע להגיד לא על מה שמסובך ממש ואצלי זה לא מסובך?
אני מדברת על שן בינה כלואה שצריך לעקור אותה בעקירה כירורגית והיא נמצאת קרוב לעצב, זו ההתמחות שלו?
בקופ'ח המליצו לי על בי'ח

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת אם ד''ר נועם ברוק ראה את הצילום שלי והסכים לעשות את העקירה אצלו יש עדיין מה לחשוש?
הוא באמת יודע להגיד לא על מה שמסובך ממש ואצלי זה לא מסובך?
אני מדברת על שן בינה כלואה שצריך לעקור אותה בעקירה כירורגית והיא נמצאת קרוב לעצב, האם זו גם ההתמחות שלו?
מישהי יודעת לומר לי חוות דעתה בעניין?

• הוסף לסימניות
לי היה 2 שינים לעקור אחת הוא הסכים ואת השניה הוא לא הסכים אמר רק בבי"ח אז אם הוא אומר לך שזה בסדר לדעתי אין מה לחשוש.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת לומר לי חוות דעתה בעניין?
למה לא להתקשר לשאול אותו ישירות?
מאמינה שהוא עושה את זה...
אני גם כן טיפלתי אצלו ואין לתאר איך ההרגשה של לפני ואחרי.....
הוא מספר 1 בעקירות!

• הוסף לסימניות
שימו לב שאם תעשו בבי"ח תקבלו החזר מהקופה
אם יהיה תור במענה הטלפוני, אם יהיה תור זמין בחצי השנה הקרובה כשיחזרו לתאם תור אם יחזרו, אם תחכו עם השאלה כמה ההחזר לאחרי בטיפול כי לפני נציגת הקופה לא יודעת להגיד כי הם לא יודעים מה בדיוק יהיה הטיפול [סיכוי שאחרי ההשתתפות תשלמו כמעט 2000 שח]......................
או שתשלמו 2000 שח לברוק ותהיו אחרי הכל תוך שבוע

חשוב לדעת - לאף אחד מהכותבים כאן אין מניות אצל ברוק - כולם עברו את הסבל שאתם עוברים ורוצים לחסוך לכם את הדרך הארוכה והמיותרת הזאת.

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
לגבי עקירת שן בינה כלואה מורכבת מאד
פניתי לד"ר נועם ברוק והוא הפנה אותי לעקירה בבי"ח אצל ד"ר ערן רגב (שע"צ). ב"ה היה מצוין. שילמתי 2500 ש"ח.
שבוע החלמה אח"כ.

• הוסף לסימניות
אם יהיה תור במענה הטלפוני, אם יהיה תור זמין בחצי השנה הקרובה כשיחזרו לתאם תור אם יחזרו, אם תחכו עם השאלה כמה ההחזר לאחרי בטיפול כי לפני נציגת הקופה לא יודעת להגיד כי הם לא יודעים מה בדיוק יהיה הטיפול [סיכוי שאחרי ההשתתפות תשלמו כמעט 2000 שח]......................
או שתשלמו 2000 שח לברוק ותהיו אחרי הכל תוך שבוע

חשוב לדעת - לאף אחד מהכותבים כאן אין מניות אצל ברוק - כולם עברו את הסבל שאתם עוברים ורוצים לחסוך לכם את הדרך הארוכה והמיותרת הזאת.
אני עשיתי את זה וקבלתי כמעט את כל הסכום, קבעתי תור בבית חולים עצמו ולא קשור לקופה, ולאחד מהבכירים ביותר, שולחים אח"כ בקשה להחזר ומקבלים תוך זמן קצר. הכל היה פשוט וברור (מכבי). כמובן צריך הפניה לבי"ח מהמרפאת שינים של הקופה.

אולי קשה לכם לקרוא את זה ולחשוב ששילמתם סתם 2000 שקל, אבל אל תפסידו לאחרים...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני שנה בדיוק הייתי בסרט הזה,
אשמח לעזרה
הפנו אותי לצורך כך לטיפול בבית חולים
בגלל שן היושבת על העצב ואחת בתוך העצב
האם אפשר לפנות לד"ר ברוק או צריך דוקא בית חולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה