כיריים כיריים - אינדוקציה - גז - חשמל

• הוסף לסימניות
ועשיתם הגבהה לשיש?
אמרו לי שצריך פתח איורור ולא בטוח שהגובה של השיש מספיק
לא שווה לעשות הגבהה, מפסידים את אחת ה - מעלות של אינדוקציה שהיא הניקיון והנוחות המקסימלית בכך שזה שווה לגובה השיש. קל לנקות, אין סיכון שסירים חמים יפלו, לשים סירים גדולים מאוד, ועוד.
האיוורור הנדרש הוא מינימלי, ובטח אם יש מגירה למטה זה סביר (וכבר כתבו על זה כאן בשרשורים רבים) רק שמבחינת האחריות (לשנה..) אפשר להפסיד, אבל זה לא משהו ששווה את זה לענ"ד
(אני ויתרתי על האחריות בכך שלא הזמנתי בכמה מאות שקלים מתקין מורשה, אלא 'התקנתי' לבד - שזה אומר לפתח את האריזה ולהניח את האינדוקציה בחור המיועד לה בשיש ולחבר לחשמל...

• הוסף לסימניות
(אני ויתרתי על האחריות בכך שלא הזמנתי בכמה מאות שקלים מתקין מורשה, אלא 'התקנתי' לבד - שזה אומר לפתח את האריזה ולהניח את האינדוקציה בחור המיועד לה בשיש ולחבר לחשמל...
הבעיה שכשפותחים לבד
לא רק מאבדים את האחריות לשנה
אלא אפילו שזה שבור
הם לא חייבים להחליף לך..

• הוסף לסימניות
אם הכירים טרפות אסור לבשל עליו
והשאלה מה מבשלים חלבי כ"כ
החיסרון באינדוקציה שאם זה נטרף אין איך להכשיר את זה.
למשל אם זה בשרי ושמים סיליקון כשמבשלים חלבי
פתאום החלבי גולש,
כל האינדוקציה נטרפת.
יש דעות שסוברות שמותר לבשל על אינדוקציה בשר וחלב בלי מפריד.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אלקטרולוקס 70 סמ יש בו הרבה יוצר מקום משמעותית מה 60 סמ.
נכנסים לי בו זמנית 4 סירים גדולים מה שאין כן ב60 סמ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא שווה לעשות הגבהה, מפסידים את אחת ה - מעלות של אינדוקציה שהיא הניקיון והנוחות המקסימלית בכך שזה שווה לגובה השיש. קל לנקות, אין סיכון שסירים חמים יפלו, לשים סירים גדולים מאוד, ועוד.
האיוורור הנדרש הוא מינימלי, ובטח אם יש מגירה למטה זה סביר (וכבר כתבו על זה כאן בשרשורים רבים) רק שמבחינת האחריות (לשנה..) אפשר להפסיד, אבל זה לא משהו ששווה את זה לענ"ד
מה הכוונה מרווח מינימלי ? אני יוכל להשתמש במגירה או שהוא מיועד לאיורור?

• הוסף לסימניות
רב אשכנזי ?

עוד 10 ס"מ לא משמעותי ?
רב אשכנזי לטאי קהילה ממש פרום.
מסתבר שה10 ס"מ האלה ממש קריטים.
חברה שיש לה 60 סמ היתה אצלי ולא האמינה איך הכיריים מנוצלות הרבה יותר טוב (יכול להיות שבגלל שהלוח פיקוד בצד אז זה נותן עוד מקום)

• הוסף לסימניות
רב אשכנזי לטאי קהילה ממש פרום.
מסתבר שה10 ס"מ האלה ממש קריטים.
חברה שיש לה 60 סמ היתה אצלי ולא האמינה איך הכיריים מנוצלות הרבה יותר טוב (יכול להיות שבגלל שהלוח פיקוד בצד אז זה נותן עוד מקום)
השם שלו סוד ?

• הוסף לסימניות
מה זה משנה מה השם של הרב.
שכל אחד ישאל את הרב שלו.
(גם לי התירו מלכתחילה בשר וחלבי באינדוקציה רב ליטאי אחרי בירור רציני)

• הוסף לסימניות
גם לנו אמר רב חסידי שאין שום בעיה עם בשרי וחלבי וגם בפסח משתמשת במשטח סיליקון.לפני 3 שנים קנית ב350 ש"ח אצל סוכן השנה הזמנתי מעלי אקספרס את המשטח ב40 ש"ח.
אין לי הגבהה וזה נח מאד שהשיש בוהכיריים באותו גובה. רק שיש סוגים שממש רגישים למים וזה השבית לי את הכיריים ליום יומיים.זה היה סיוט

• הוסף לסימניות
הסכו"ם במגרה מתחממות אצלנו מאוד חזק. זה אמור להיות כך?

• הוסף לסימניות
הסכו"ם במגרה מתחממות אצלנו מאוד חזק. זה אמור להיות כך?
זה הגיוני. האוורור למטה מוציא אויר חם. יש מרחק מסויים שהחברה דורשת אבל הוא לא קריטי כנ"ל. אבל מה שיהיה למטה יתחמם ואם זה ספציפית לא מפריע אין בעיה.

• הוסף לסימניות
זה הגיוני. האוורור למטה מוציא אויר חם. יש מרחק מסויים שהחברה דורשת אבל הוא לא קריטי כנ"ל. אבל מה שיהיה למטה יתחמם ואם זה ספציפית לא מפריע אין בעיה.
ושזה עושה רעש בעת הפעולה, זה גם רגיל?

• הוסף לסימניות
חשמל יותר יקר מגז, כמה שידוע לי
את צריכה סירים תואמים אם אין לך
בהפסקת חשמל אין לך
כנל שבת כו
התלבטתי גם, בסוף הלכתי על כירה גז עם בסיס זכוכית
יפה ומתנקה בהעברת מגבון

• הוסף לסימניות
אין מישהו שממליץ גז על פני אינדוקציה?
השימוש בגז לא יותר נוח וזול
(חוץ מהנקיון שבגז זה מסובך)
לדעתי אש מבשל טוב מחשמל
ואין בעיה עם נקיון ,יש משטחי זכוכית היום.
אבל כל אחד ומה שנח לו..

• הוסף לסימניות
חשמל יותר יקר מגז, כמה שידוע לי
את צריכה סירים תואמים אם אין לך
בהפסקת חשמל אין לך
כנל שבת כו
התלבטתי גם, בסוף הלכתי על כירה גז עם בסיס זכוכית
יפה ומתנקה בהעברת מגבון
ענין של אסתתיקה. אינדוקציה חלקה משתלבת עם השיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה