מאחורי הקלעים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
צריכה לקנות בדחיפות כיריים
מחפשת המלצה לכיריים אינדוקציה
חברה ודגם מומלץ.
תודה רבה!
חברה ודגם מומלץ.
תודה רבה!
אלקטרולוקס הכי קלאס ומומלץצריכה לקנות בדחיפות כיריים
חברה ודגם מומלץ.
תודה רבה!
דגם?אלקטרולוקס הכי קלאס ומומלץ
איזה דגם של בוש?לי יש "בוש" שעונה על ההגדרות הנ"ל.
באלקטרולוקס לא לכל הדגמים יש טייימר.
לי יש של בוש דגם חד פאזיאיזה דגם של בוש?
יש משטח גמיש?
תודה!לי יש של בוש דגם חד פאזי
אין משטח גמיש,
כשנה וחצי מאד מרוצה.
מצאתי את החשבונית במייל זה הדגם:תודה!
יש לך מושג מה המספר של הדגם?
אפשר לשאול כמה עלה לך?מצאתי את החשבונית במייל זה הדגם:
כיריים אינדוקציה 4 אזורי בישול 60 ס''מ Bosch Serie 4 PUE612FF1Y DirectSelect
אני הזמנתי בKSP בדיוק היה איזה מבצע שיצא שם שווה.
שימי לב שזה חד פאזי ולא תלת, מניחה שתלת פאזי חזק יותר
ולכן אם יש לך אפשרות לתלת ברור שעדיף.
אני קניתי עכשיו של גורנייה בצבע לבןצריכה לקנות בדחיפות כיריים
חברה ודגם מומלץ.
תודה רבה!
עלה לי 2110אפשר לשאול כמה עלה לך?
וראיתי שזה לא בצורת טבעות זה פחות/יותר נח?
מה זה הקלאסי? יש דגם?אלקטרולוקס הקלאסי
פצצה!
חד פאזי או תלת? יש משטח גמיש?קנינו ב"אושר עד" מולר.
יש לנו שנתיים ומאד מרוצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים