כיריים כיריים אינדוקציה מומלצת

• הוסף לסימניות
איזה חברה יותר מוצלחת לכיריים אינדוקציה של 4 להבות של בוש או אלקטרלוקס?
יש דגם מועדף
וגם חנות טובה ומומלצת
תודה

• הוסף לסימניות
יש תשובות? אני גם צריכה לקנות אינדוקציה ויש לי תלת פאזי

• הוסף לסימניות
איזה דגם יש לך?
זה מתחמם מאד מתחת?

• הוסף לסימניות
התכוונתי האם התכולה של המגירה שמתחת מתחממם?

• הוסף לסימניות
לי יש מגירה מתחת האינדוקציה (של זנוסי) ובפרוש היא מתחממת
לא ברמה של רותח ולא ברמה מסוכנת
אבל לא נראלי שמומלץ לשים שם אוכל או חד"פ
אני שמה שם את הסכומון הבשרי

• הוסף לסימניות
לי יש אינדוקציה 4 להבות של AEG
מרוצה מהם מאד מאד!
יש להם בצד אחד משטח גמיש בהתאם לגודל הסירים
והמגירה מתחת מתחממת מעט אבל אני מאחסנת בה מוצרים ולא אוכל
אשפתונים, גומיות, תופסנים, נייר כסף וכו'
מוצרים כאלו אין בעיה גם אם כל הלהבות עובדות יחד.

• הוסף לסימניות
לי יש מגירה מתחת האינדוקציה (של זנוסי) ובפרוש היא מתחממת
לא ברמה של רותח ולא ברמה מסוכנת
אבל לא נראלי שמומלץ לשים שם אוכל או חד"פ
אני שמה שם את הסכומון הבשרי
איך האינדוקציה של זנוסי, מרוצים?
אנחנו מחפשים לקנות עכשיו והמוכר המליץ לנו על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה