כיריים אינדוקציה 2 להבות

• הוסף לסימניות
רוצה לברר על כיריים אידוקציה של 2 להבות (לחלבי)
מחיפוש מהיר בגוגל אני רואה שהמחיר מעל 2000 שקל,
השאלה אם למשהו יש ניסיון או מידע על כיריים יותר זולות,
מצד אחד לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה, וגם איכות הבישול אני לא צריכה את המקסימום שיש,
אבל לא רוצה להידפק עם כיריים שיהרסו לי אחרי תקופה וגם שלא יעשו לי בעיות,
בקיצור צריכה משהו כן איכותי שיעשה את העבודה אבל לא מהרמה הכי גבוהה,
יש לכם מה להמליץ לי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לי יש כיריים דומינו אינדוקציה Delonghi NDI27. עלה לפני שנה 1250 שח
מאוד מרוצה!

• הוסף לסימניות
לי יש כיריים דומינו אינדוקציה Delonghi NDI27. עלה לפני שנה 1250 שח
מאוד מרוצה!
סליחה על ההקפצה...
מתעניינת על דגם זה (אהבתי את הצורה של אזור החימום).
עדין מרוצה בה?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על דגם של כיריים אינדוקציה. (שתי להבות וגם אחת)
תודה!

• הוסף לסימניות
קניתי בכ 500 ש״ח כיריים אינדוקציה של סול, מונח על השיש. ב״ה אני מרוצה מזה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה זמן את משתמשת בזה?
כבר הרבה זמן?

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת לגבי מידע על אינדוקציה יחיד או של 2 , מובנה בתוך השיש
למי שיש מידע על משהו טוב וזול. אשמח מאוד לשמוע!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה דומינו לבשרי, האם מישהי יכולה להמליץ על דומינו 2 להבות אינדוקציה לבשרי מניסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה