לי יש של אלקטרלוקס כבר 3 שנים.יש לי של אלקטרולוקס, עובד נהדר עד שנשפך באזור קצת מים
הראשון ז"ל אחרי שנה, השני עובד כרגע. נקווה לטוב הלאה.
והבעיה העיקרית, שברגע שקנית אחד כזה, סלאמת. אין שום אופציה נוספת חוץ מלהתקע עם אותו הדגם לנצח.
הבעיה היא לא (רק) כשנוגע מים בכפתורים, אלא יותר בסביבה ובשיש.לי יש של אלקטרלוקס כבר 3 שנים.
צריך להקפיד אחרי שמנקים אותו ליבש את המגעים
לכן מרימים את זה טיפה ומנגבים עם סמרטוט לא סיפור גדול.הבעיה היא לא (רק) כשנוגע מים בכפתורים, אלא יותר בסביבה ובשיש.
האיטום מתחת הוא לא מספק בכלל, ונכנס מים בקלות יחסית.
איזה דגם יש לך?יש לי של אלקטרולוקס, עובד נהדר עד שנשפך באזור קצת מים
הראשון ז"ל אחרי שנה, השני עובד כרגע. נקווה לטוב הלאה.
והבעיה העיקרית, שברגע שקנית אחד כזה, סלאמת. אין שום אופציה נוספת חוץ מלהתקע עם אותו הדגם לנצח.
70 ס"מ, גם החדש גם הישן.איזה דגם יש לך?
מה הרוחב שלו וכן החדש או הישן?
למה חייבים לחזור על אותו דגם בדיוק?70 ס"מ, גם החדש גם הישן.
וזה הבאסה, שאחרי שהראשון הלך לעולמו כ"כ מהר, קלטנו שאין לנו ברירה אלא לחזור על אותה החברה והדגם בדיוק. אין שום תחליף.
למרות שמהעבודה איתו באופן כללי אני בהחלט מרוצה. רק לקחת בחשבון שהוא ממש רגיש לרטיבות, בהשוואה לבני משפחה שיש להם דגמים מחברות אחרות - הוא רגיש הרבה יותר.
בגלל החור בשיש, שתואם דווקא לגודל של 70 ס"מ, שמיוצר בחברה אחת.למה חייבים לחזור על אותו דגם בדיוק?
ומה יש לבני המשפחה האחרים שמרוצים?
תודה!בגלל החור בשיש, שתואם דווקא לגודל של 70 ס"מ, שמיוצר בחברה אחת.
אני לא זוכרת מה הדגמים האחרים שיש במשפחה, אבל הם 60 ס"מ, ויש מהגודל הזה מבחר הרבה יותר משמעותי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים