כיריים כיריים אינדוקציה 70 ס"מ

• הוסף לסימניות
אני לפני רכישה של כיריים
אשמח להמלצות

תודה!

• הוסף לסימניות
אין שום המלצות :(

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
יש לי של אלקטרולוקס, עובד נהדר עד שנשפך באזור קצת מים :(
הראשון ז"ל אחרי שנה, השני עובד כרגע. נקווה לטוב הלאה.
והבעיה העיקרית, שברגע שקנית אחד כזה, סלאמת. אין שום אופציה נוספת חוץ מלהתקע עם אותו הדגם לנצח.

• הוסף לסימניות
יש לי אינדוקציה של אלקטרולוקס 80 ס"מ אני מרוצה מאוד ויש לי מרחב לסירים - 5 סירים.
השאלה כמה מקום יש לכם בשיש? אני לא ויתרתי על מקום ברווח- שיהיה לי מקום גם לסירים גדולים.

• הוסף לסימניות
והבעיה העיקרית, שברגע שקנית אחד כזה, סלאמת. אין שום אופציה נוספת חוץ מלהתקע עם אותו הדגם לנצח.
לי יש של אלקטרלוקס כבר 3 שנים.
צריך להקפיד אחרי שמנקים אותו ליבש את המגעים

• הוסף לסימניות
אני התפתיתי לקנות בזול זה עלה לי ביוקר
עכשיו קנינו יקר יותר במחסני חשמל ככה שזה עדיין יוצא זול יחסית
אבל שווה את זה
הקודם הלך לפח
מחברת AEG יש כמה רמות לקחנו את האמצעי לא הכי יקר אבל איכותי וטוב

• הוסף לסימניות
לי יש סימנס גרמני 90 ס"מ.
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
לי יש של אלקטרלוקס כבר 3 שנים.
צריך להקפיד אחרי שמנקים אותו ליבש את המגעים
הבעיה היא לא (רק) כשנוגע מים בכפתורים, אלא יותר בסביבה ובשיש.
האיטום מתחת הוא לא מספק בכלל, ונכנס מים בקלות יחסית.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא (רק) כשנוגע מים בכפתורים, אלא יותר בסביבה ובשיש.
האיטום מתחת הוא לא מספק בכלל, ונכנס מים בקלות יחסית.
לכן מרימים את זה טיפה ומנגבים עם סמרטוט לא סיפור גדול.
זה נוגע לכל כיריים אינדוקציה

• הוסף לסימניות
יש לי חיתוך בשיש שמתאים רק כיריים בגודל של 70 ס"מ

• הוסף לסימניות
איזה דגם יש לך?
מה הרוחב שלו וכן החדש או הישן?

• הוסף לסימניות
איזה דגם יש לך?
מה הרוחב שלו וכן החדש או הישן?
70 ס"מ, גם החדש גם הישן.
וזה הבאסה, שאחרי שהראשון הלך לעולמו כ"כ מהר, קלטנו שאין לנו ברירה אלא לחזור על אותה החברה והדגם בדיוק. אין שום תחליף.
למרות שמהעבודה איתו באופן כללי אני בהחלט מרוצה. רק לקחת בחשבון שהוא ממש רגיש לרטיבות, בהשוואה לבני משפחה שיש להם דגמים מחברות אחרות - הוא רגיש הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
70 ס"מ, גם החדש גם הישן.
וזה הבאסה, שאחרי שהראשון הלך לעולמו כ"כ מהר, קלטנו שאין לנו ברירה אלא לחזור על אותה החברה והדגם בדיוק. אין שום תחליף.
למרות שמהעבודה איתו באופן כללי אני בהחלט מרוצה. רק לקחת בחשבון שהוא ממש רגיש לרטיבות, בהשוואה לבני משפחה שיש להם דגמים מחברות אחרות - הוא רגיש הרבה יותר.
למה חייבים לחזור על אותו דגם בדיוק?
ומה יש לבני המשפחה האחרים שמרוצים?

• הוסף לסימניות
למה חייבים לחזור על אותו דגם בדיוק?
ומה יש לבני המשפחה האחרים שמרוצים?
בגלל החור בשיש, שתואם דווקא לגודל של 70 ס"מ, שמיוצר בחברה אחת.
אני לא זוכרת מה הדגמים האחרים שיש במשפחה, אבל הם 60 ס"מ, ויש מהגודל הזה מבחר הרבה יותר משמעותי.

• הוסף לסימניות
לי יש רוזייר 77 ס"מ (החור קטן יותר- כן?) למעלה מ-10 שנים ואני מאד מרוצה. 4 להבות. נראה לי שהיום כבר לא מיצרים דגם כזה. אה, וזה לא אינדוקציה, אלא כיריים קרמיות. זה מה שהיה אז, כשקניתי.

• הוסף לסימניות
בגלל החור בשיש, שתואם דווקא לגודל של 70 ס"מ, שמיוצר בחברה אחת.
אני לא זוכרת מה הדגמים האחרים שיש במשפחה, אבל הם 60 ס"מ, ויש מהגודל הזה מבחר הרבה יותר משמעותי.
תודה!
אם כך אבל בין החברות עצמם אין בעיה להחליף אם זה אותו גודל, נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה